Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

KNYGŲ RINKINYS. Išgelbėk SAVO GYVENIMĄ! Kas paėmė mano sūrį? + Kelias iš labirinto

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 13.99 SoldOut

Knygos "KNYGŲ RINKINYS. Išgelbėk SAVO GYVENIMĄ! Kas paėmė mano sūrį? + Kelias iš labirinto" aprašymas

Kas paėmė mano sūrį?

Ką darytum, jei nebijotum?
Viskas būtų labai paprasta, jei tik turėtum Labirinto žemėlapį.
Jei viskas tekėtų sena įprasta vaga.
Jei niekas neliestų tavo sūrio.
Bet gyvenimas keičiasi.

Įsivaizduokite, kad Sūris – tai viskas, kas Jums svarbu ir ko gyvenime siekiate: karjera, pinigai, sveikata, dvasinė harmonija, meilė. Labirintas – tai vieta, kurioje ieškote savojo sūrio: darbovietė, šeima, visuomenė. Kaip jaučiatės, tvirtai rankose laikydami savo Sūrį? O kas, jei vieną dieną jį iš Jūsų atima?

Niekas nestovi vietoje, ir kartais kiekvienam tenka susidurti su pokyčiais. Dažniausiai jie gąsdina. Kaip su netikėtai užklupusiomis permainomis susidorojo keturi išgalvoti knygos veikėjai, panašūs į kiekvieną iš mūsų?

Šį trumpą pasakojimą "Kas paėmė mano sūrį?" perskaitysite per valandą, bet tai, ko išmoksite, pravers visą likusį gyvenimą.

„Kelias iš labirinto“

Niekas nesitikėjo, kad alegorinis dr. Spencerio Johnsono pasakojimas "Kas paėmė mano sūrį?" sulauks tokio populiarumo – 28 milijonai parduotų kopijų visame pasaulyje ir daugybė gerbėjų, tvirtinančių, kad ši paprasta istorija išgelbėjo jų karjeras, santykius ar net gyvenimus!

Pirmoje dalyje susipažįstame su dviem veikėjais – AK ir OK, susidūrusiais su netikėtais pokyčiais, kai jų taip mylimas sūris staiga ėmė ir dingo. Sūris čia reiškia viską, apie ką svajojame – gerą darbą, santykius, pinigus, sveikatą, didelį namą ar pripažinimą...

Pirmoji knyga baigiasi tuo, kad OK teigiamai reaguoja į pokyčius ir suranda savąjį kelią, o AK lieka įstigęs labirinte. Šio veikėjo gyvenimas simbolizuoja visus, kurie supranta, kad nebenori taikstytis su esama situacija, bet nežino, kaip tai pakeisti. „Kelias iš labirinto“ – naujausias autoriaus alegorinis pasakojimas, kuris paskatins praplėsti savo mąstymo ribas, išeiti iš komforto zonos ir, pasinaudojus pokyčiais, pakeisti savo likimą.

Šį trumpą pasakojimą perskaitysite per valandą, bet jame rastos įžvalgos lydės jus visą gyvenimą.



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "KNYGŲ RINKINYS. Išgelbėk SAVO GYVENIMĄ! Kas paėmė mano sūrį? + Kelias iš labirinto"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Saviugdos knygos

Spencer Johnson pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "KNYGŲ RINKINYS. Išgelbėk SAVO GYVENIMĄ! Kas paėmė mano sūrį? + Kelias iš labirinto", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "KNYGŲ RINKINYS. Išgelbėk SAVO GYVENIMĄ! Kas paėmė mano sūrį? + Kelias iš labirinto" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "KNYGŲ RINKINYS. Išgelbėk SAVO GYVENIMĄ! Kas paėmė mano sūrį? + Kelias iš labirinto" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "KNYGŲ RINKINYS. Išgelbėk SAVO GYVENIMĄ! Kas paėmė mano sūrį? + Kelias iš labirinto"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Spencer Johnson tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "KNYGŲ RINKINYS. Išgelbėk SAVO GYVENIMĄ! Kas paėmė mano sūrį? + Kelias iš labirinto" perkama kartu