Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Kelias namo

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 9,73 €
Kaina su kodu: 6,81 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2023-11-23 Jūratė


2024-04-30 9.732 InStock
Į krepšelį 6,81 € -30% su kodu
PATOGU

Knygos "Kelias namo" aprašymas

Visi, kurie žino savo mirties datą, jau pradėjo mirti.

Šeštadienis, šiek tiek po dešimtos vakaro. Džiulis Tanbergas sėdi prie Palydos telefono. Tai - savanorystės pagrindais veikianti telefono linija moterims, vėlai vakare grįžtančioms namo ir norinčioms, kad telefonu kompaniją palaikytų palydovas, kurio raminantis balsas saugiai palydi namo arba, blogiausiu atveju, iškviečia pagalbą.

Iš tiesų dar nė karto nepasitaikė gyvybei pavojingų situacijų. Iki šio vakaro, kai Džiulis pradėjo pokalbį su Klara.

Jauna moteris jaučia siaubingą baimę. Ji teigia esanti persekiojama vyro, kuris kartą jau buvo ją užpuolęs ir ant miegamojo sienos krauju užrašė datą - Klaros mirties datą! Ta diena išauš po dviejų valandų!

Paslaptingas, slegiantis, tampantis nervus. Iki šiol pats šiurpiausias Sebastiano Fitzeko psichologinis trileris „Kelias namo“.

„Yra vienas dalykas, kurį šis autorius gali padaryti taip gerai kaip niekas kitas: sukurti įtampą, galiausiai virstančią kone fiziškai juntamu skausmu.“
Krimi-Couch.de


  • Autorius: Sebastian Fitzek
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2022
  • Knygos puslapių skaičius: 384
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094901010
  • Vertėjas: Jūratė Pavlovičienė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


2023-11-23

Parašykite atsiliepimą apie "Kelias namo"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Kelias namo", Sebastian Fitzek. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Sebastian Fitzek su knyga "Kelias namo" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Kelias namo" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Sebastian Fitzek. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Kelias namo" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Kelias namo" perkama kartu