NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Kelių eismo taisyklės 2022 su ekovairavimo patarimais

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 6.59 SoldOut

Knygos "Kelių eismo taisyklės 2022 su ekovairavimo patarimais" aprašymas

„Kelių eismo taisyklės su ekovairavimo patarimais" – tai informatyvus, originalus ir praktiško formato leidinys, orientuotas ne tik į pradedantį ar besimokantį vairuotoją, bet skirtas ir kasdieniams naudojimui visų kategorijų patyrusiems vairuotojams.

Taisyklėse pateikti kelio ženklai ir ženklinimas pagal formą, dydį, spalvą bei užrašus, atvaizduoti atsižvelgiant į naujai patvirtintus normatyvinius dokumentus. Vadovaujantis Lietuvos Respublikos administraciniu teisės pažeidimų kodeksu sudaryta spalvota nuobaudų lentelė, pagal kurią lengva greitai rasti pažeidimo straipsnį ir baudų dydį. Taip pat tekste išskirti pasikeitę taisyklių punktai, padedantys vairuotojams atkreipti dėmesį tik į naujai priimtus taisyklių pakeitimus.

Taisyklės skirtos visiems eismo dalyviams, visų kategorijų vairuotojams ir profesionalams, organizatoriams ir priežiūros specialistams.

Leidinyje rasite ekovairavimo patarimus, remdamiesi šiais patarimais galite sutaupyti net iki 15 % kuro sąnaudų, be to, prisidėsite prie klimato apsaugos ir taršos mažinimo. Ekovairavimas kuria pažangaus vairavimo techniką, leidžiančią geriausiai panaudoti šiuolaikines transporto priemones ir variklius. Tolesnis kelio numatymas į priekį taip pat reiškia, kad ekovairavimas yra naudingas saugumui bei didesniam keleivių patogumui.


  • Serija: Kelių eismo taisyklės
  • Leidėjas: Arideal
  • Išleidimo metai: 2022
  • Knygos puslapių skaičius: 144
  • Formatas: 12x22, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786099516332

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Kelių eismo taisyklės 2022 su ekovairavimo patarimais"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Žinynai

pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Kelių eismo taisyklės 2022 su ekovairavimo patarimais", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Kelių eismo taisyklės 2022 su ekovairavimo patarimais" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Kelių eismo taisyklės 2022 su ekovairavimo patarimais" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Kelių eismo taisyklės 2022 su ekovairavimo patarimais"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Kelių eismo taisyklės 2022 su ekovairavimo patarimais" perkama kartu