Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Kur stoti užsienyje 2014

Kaina: 14,24 €
Kaina su kodu: 12,82 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 14.243 InStock
Į krepšelį 12,82 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Kur stoti užsienyje 2014" aprašymas

Naujojoje knygoje "Kur stoti užsienyje 2014" rasite tikslią ir išsamią informaciją apie tai, kaip stoti į užsienio valstybių universitetus ir kolegijas: svarbiausios datos, reikalingi dokumentai ir stojimo procedūros. Visa informacija apie studijas užsienyje pateikiama aiškiai, suprantamai ir išsamiai.

Knygoje aprašoma apie priėmimo sąlygas ir kriterijus 25 šalyse, stojimo dokumentų paketus, stojimo datas, stojimo mokesčius ir mokesčius už mokslą, pragyvenimo išlaidas, studentų galimybes dirbti, studijas anglų kalba ir universitetų reitingus. Papildomai pateikiamas užsienio universitetuose naudojamų terminų žodynas, naudingas naršant universitetų svetainėse. Dokumentai, kurių gali prireikti stojant.
Aprašomos šalys: Jungtinė Karalystė, Airija, Prancūzija, Vokietija, Olandija, Danija, Švedija, Norvegija, Suomija, Latvija, Estija, Austrija, Belgija, Šveicarija, Italija, Ispanija, Portugalija, Lenkija, Vengrija, JAV, Kanada, Rusija, Japonija, Kinija, Singapūras.

Visa tai ir dar daugiau naudingų patarimų bei kitos aktualios informacijos besirengiantys važiuoti studijuoti į užsienį ras viename leidinyje!

Lietuvos jaunimas turi vis daugiau galimybių mokytis užsienio aukštosiose mokyklose. Tad ar jau apsisprendėte kurioje šalyje studijuoti ir kokių dokumentų gali reikėti stojant? Nors kiekvienoje šalyje aukštosios mokyklos yra pasitvirtinusios savo tvarką ir reikalavimus, bet dažniausiai pateikti reikalingų dokumentų sąrašas būna panašus.
Paprastai pildoma internetinė paraiškos forma (on-line application), rečiau popierinė paraiškos forma. Reikia pasidomėti, ar studijų šalyje yra naudojama universali visiems šalies universitetų tinkanti forma, ar reikia pildyti kiekvieno pasirinkto universiteto paraišką.
Taip pat reikalingas motyvacijos laiškas ar rašinėlis apie save, gyvenimo aprašymas (CV) arba autobiografijos santrauka (resume).
Žinoma, būtinas ir brandos atestatas. Jį gali pakeisti akademinis išrašas (academic transcript), kai iki paraiškos pateikimo termino atestatas dar negautas. Kokių dar dokumentų reikia, rasite naujosios knygos skyrelyje „Dokumentų, kurių gali reikėti stojant, sąrašas“.
Ir daug naudingų patarimų apie tai, kaip planuoti metinį biudžetą, Kur Lietuvoje laikyti tarptautinius užsienio kalbų egzaminus, ką reikia žinoti apie studentų mainų programas bei kitos aktualios informacijos rasite naujojoje „Kur stoti užsienyje“ knygoje gausiai iliustruotoje nuotraukomis bei papildytoje naudingais internetiniais adresais.


  • Leidėjas: Leidybos studija
  • Išleidimo metai: 2014
  • Knygos puslapių skaičius: 336
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786098013269

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Kur stoti užsienyje 2014"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Pratybos, vadovėliai ir pagalbiniai leidiniai 12 klasei