NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Lėtinė obstrukcinė plaučių liga

Kaina: 17,99 €
Kaina su kodu: 16,19 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 17.99 InStock
Į krepšelį 16,19 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Lėtinė obstrukcinė plaučių liga" aprašymas

Sergamumas ir mirtingumas nuo LOPL kasmet didėja. Europos šalyse sergamumas LOPL yra nuo 5 % iki 10 %. Naujausi Pasaulio sveikatos organizacijos duomenys nurodo, kad LOPL yra trečia dažniausia mirties priežastis pasaulyje. Didėjantis LOPL sergamumas yra susijęs su vis dar itin paplitusiu tabako rūkymu bei senstančia populiacija. Taip pat nustatyta, kad LOPL paūmėjimas išlieka viena iš dažniausių hospitalizavusios priežasčių o tai lemia milžiniškas su šia liga susijusias medicinines, socialines ir kitas išlaidas.

Pastaraisiais metais atsirado naujų LOPL gydyti skiriamų vaistų derinių, ilgalaikė deguonies terapija tapo prieinama LOPL sergantiems ligoniams, kuriems yra lėtinis kvėpavimo nepakankamumas, taip pat dideliu proveržiu LOPL gydyme tapo neinvazinės plaučių ventiliacijos skyrimas hiperkapninio kvėpavimo nepakankamumo gydymui.

Tačiau nepaisant to. LOPL vis dar dažnai išlieka nediagnozuotas, o visuomenės žinios apie šią liga nepakankamos. Tik laiku diagnozavus LOPL, paskyrus tinkamą gydymą ir mokant pacientą galima tikėtis geriausių rezultatų.

Su LOPL susiduria ne tik pulmonologai. bet ir kitų specialybių gydytojai, ypač šeimos. Šiame leidinyje "Lėtinė obstrukcinė plaučių liga" pateikiama svarbiausi su LOPL susijusi informacija, kuri bus naudinga gydytojui praktikui.


  • Autorius: Graeme P. Currie
  • Leidėjas: Vaistų žinios
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 176
  • Formatas: 15x21, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786098215113

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Lėtinė obstrukcinė plaučių liga"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Kitos medicinos knygos

Graeme P. Currie pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Lėtinė obstrukcinė plaučių liga", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Lėtinė obstrukcinė plaučių liga" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Lėtinė obstrukcinė plaučių liga" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Lėtinė obstrukcinė plaučių liga"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Graeme P. Currie tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Lėtinė obstrukcinė plaučių liga" perkama kartu