Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Lietuvos baudžiamoji teisė. Specialioji dalis. Antroji knyga

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
  • Nemokamas knygos pristatymas
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2022-05-22 Vičeslav

Labai naudinga


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 54.99 SoldOut

Knygos "Lietuvos baudžiamoji teisė. Specialioji dalis. Antroji knyga" aprašymas

Autoriai: Edita Gruodytė, Olegas Fedosiukas, Aurelijus Gutauskas, Albertas Milinis, Mindaugas Bilius, Gediminas Bučiūnas, Marijus Šalčius, Neringa Palionienė, Marius Kuzminovas, Simona Žižienė, Inesa Gulbinienė, Olegas Šibkovas, Daiva Bereikienė.

Trijų Lietuvos teisės mokyklų (Vytauto Didžiojo universiteto, Mykolo Romerio universiteto ir Vilniaus universiteto) autorių kolektyvo tikslas – parengti vadovėlį, skirtą ne plačioms mokslininkų diskusijoms, bet studentams, perkopusiems baudžiamosios teisės bendrosios dalies barjerą ir pradėjusiems studijuoti atskirus specialiosios dalies skyrius. Rengiant vadovėlį „Lietuvos baudžiamoji teisė. Specialioji dalis. Antroji knyga“ buvo stengiamasi ne tik suteikti teorinių žinių apie konkrečių nusikalstamų veikų sudėtis, bet ir parodyti, kaip šios normos taikomos įvairioms praktinėms situacijoms. Atnaujintas vadovėlis praturtintas nauja teismų praktika, pasikeitusiomis baudžiamojo kodekso normomis, papildomais autorių pamąstymais.



Kiti taip pat domėjosi


2022-05-22

Labai naudinga

Parašykite atsiliepimą apie "Lietuvos baudžiamoji teisė. Specialioji dalis. Antroji knyga"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Baudžiamosios ir bausmių vykdymo teisės knygos

pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Lietuvos baudžiamoji teisė. Specialioji dalis. Antroji knyga", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Lietuvos baudžiamoji teisė. Specialioji dalis. Antroji knyga" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Lietuvos baudžiamoji teisė. Specialioji dalis. Antroji knyga" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Lietuvos baudžiamoji teisė. Specialioji dalis. Antroji knyga"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Lietuvos baudžiamoji teisė. Specialioji dalis. Antroji knyga" perkama kartu