NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Magiškos taro kortos

NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2018-05-21 Diana

Kodel siuo metu neparduodama???


Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 15.49 SoldOut

Knygos "Magiškos taro kortos" aprašymas

Dėžutėje "Magiškos taro kortos" rasite 78 taro kortų malka (+ 2 baltos kortos), 112 puslapių knygelė (trumpas vadovas), dėžutė. Tekstas knygelėje ir ant kortų lietuvių kalba.

Pilną Taro Arkanų malką sudaro 78 kortos: 22 Didieji Arkanai ir 56 Mažieji Arkanai. Mažieji Arkanai susideda iš 16 Dvaro kortų ir 40 Akinių.


Siūloma Taro kortų malka yra G. O. M. “Okultinės enciklopedijos” iliustracija. Kortos skirtos apmąstymams ir meditacijoms, todėl jos yra didelio formato ir kupinos įvairiausių simbolių bei pantaklių, susijusių su konkrečiu Taro Arkanu.

Kortų malka pagrįsta prancūziškos okultinės mokyklos principais, kuriuos išsamiai patikrino, papildė ir ištaisė žymūs rusų masonai, rozenkreiceriai ir kabalistai Grigorijus Otonovičius Miobė ir Vl. Šmakovas. Siūloma sistema iš principo skiriasi nuo madingomis tapusių Raiderio-Vaito ar Alisterio Kroulio kortų, nes skirta dvasiniam savęs pažinimui.


Tyrinėjimai, sąlygoję šios kortų malkos sukūrimą, prasidėjo 1980 m. Pirmieji Didžiųjų Arkanų variantai pasirodė dar 1982–1984 m. Galutinė versija susiformavo 2000–2001 m. Kortas piešė Susana V. Aivazian ir Šaenas S. Jeremianas (grupės vadovas).

Didieji Taro Arkanai tiksliai atitinka G. O. M. “Okultizmo enciklopedijoje” pateiktus aprašymus, kuriuos autorius knygoje labai tiksliai suformulavo, ypatingai išsamiai išanalizavo ir patikrino savo okultinės grupės veikloje. Čia kiekvieną detalę pagrindžia ir patvirtina bendras viso vaizdo kontekstas. Galima sakyti, kad piešiniai yra konkrečių magijos ir kabalos tezių, atitinkančių kiekvieną Arkaną, iliustracijos.



Kiti taip pat domėjosi


2018-05-21

Kodel siuo metu neparduodama???

2017-07-30

Kodėl nerašot kainų?

2017-02-21

kokia kaina

2015-02-10

112 puslapių knygelėje (trumpas vadovas) ir ant pačių kortų parašyta lietuviškai.

2014-08-14

Laba diena, norejau paklaust kaip isigyti pilna kortu dezute ir kiek tai kainuotu.aciu

2012-01-08

o lietuviskai aprasyta viskas?

2011-10-08

na kortose n simboliu.. O jei jau kas pagal \"okultizmo enciklopedija\" bandytu jas aiskinti, tai zinokite, maziausiai FILOSOFIJOS DAKTARU reikia buti.. tad nezinau, ar verta pirkti sias kortas, jei nera paaiskinimu..

2011-04-22

Norėjau pasiteirauti kokia kalba yra knygelė ir kokia kalba rašoma ant kortų? Taip pat - ar jos tinka ne tik meditacijai ir apmąstymams?

2011-03-13

Uzsisakiau ir as sitas kortas. Nekantrauju kada atves:) bet man irgi idomu kodel jas taip nukainavo?

2011-01-20

Viskas gerai su tomis kortomis. :) Kaip ir parašyta aprašyme, kartu yra 112 puslapių knygelė. Be to, labai greitai pristatė.

2011-01-17

Kodel jos tokios pigios? kai kitur ju kaina 90lt

2010-02-01

Kortos dideles ir grazios, bet be aprasymo jos bevertes, negana to, toj G.O.M.enciklopedijoj nieko konkretaus neparasyta, ten vien nesamones vos ne sviestas sviestuotas....

2009-05-14

internetu pirkti yra patogu jei tu ne lietuvoje\r\ndel paciu kortu nenusivyliau tikrai ir grazios ir dideles,bet del aprasymo tai tikrai neviltis\r\nnes internete nelabai kokios zinios apie ta enciklopedija\r\nir zinok zmogau,vieniems patiko kitiems ne :(

2008-11-20

siaip tai knygynuose perkant sias kortas, yra duotas lapas su ju aprasymu i prisgetas kortos pvz. Manau pirkt internetu nei taip patogu, o dar uz pristatyma moket...

2007-08-09

turiu sias kortas.kas turi dar ir aprashyma, -tai liuks kortos :)\r\nivertinu 2, nes nera aprashymo. o tai kas parashyta neuztenka paprastam zmogenui ...

2007-04-20

Grazios dideles kortos, daug ivairiausiu zenklu ir simboliu

2007-03-22

Kaip imanoma parasyti atsiliepima apie kortas, kai nei vienos is ju pavyzdzio nematai?! Aprasymas gan informatyvus, taciau pirkeja ne tik tai domina, nes ne kiekvienas sutinka pirkti \"kate maise\". Tad jei jau imamas pavyzdys is uzsienio saliu, tai kodel nepateikiate pazydziu, kaip tai daro uzsienio tinklalapiai, kad pirkejas butu patenkintas isigytu produktu?!

2007-03-20

labai garzu...;)

Parašykite atsiliepimą apie "Magiškos taro kortos"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Būrimo kortos ir burtų, magijos knygos

Susana V. Aivazian, Šaenas S. Jeremianas pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Magiškos taro kortos", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Magiškos taro kortos" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Magiškos taro kortos" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Magiškos taro kortos"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Susana V. Aivazian, Šaenas S. Jeremianas tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Magiškos taro kortos" perkama kartu