NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Maistas pagal gamtos dėsnius. Kelias į natūralią mitybą

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2020-05-11 Vizija

Puiki knyga!


Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 9.69 SoldOut

Knygos "Maistas pagal gamtos dėsnius. Kelias į natūralią mitybą" aprašymas

Knyga "Maistas pagal gamtos dėsnius. Kelias į natūralią mitybą" yra dėl vieno žmogaus kryptingo ėjimo į tikslą. 2017 metais Tomas Stankūnas, išklausęs rusų daktaro M. Sovetovo youtube esančius video įrašus, sugalvojo, kad ši informacija turi būti prieinama kiekvienam lietuviui, besidominčiu ką valgo ir kaip mityba susijusi su sveikata. Taip gimė iniciatyva - knygos vertimas, vaisiavalgystės populiarinimas ir informacijos apie ligų prevenciją sklaida.

Tomas jau 9 metai nevartoja alkoholio, jau 7 metai nevalgo mėsos ir 2 metai yra žaliavalgis, vaisiavalgis. Šiuo keliu eidamas, jis mato savo geros savijautos privalumus, bei džiaugiasi didele energija, fiziniu aktyvumu ir puikia sveikata. Tokių pojūčių jis linki ne tik savo šeimos nariams, bet ir kiekvienam žmogui.

Suprasdamas gausios, gigantiškų verslo atstovų, t.y. maisto, tabako, alkoholio, pieno, saldumynų gamintojų, žmogui brukamos informacijos žalą bei tikslą - didinti prekių vartojimą, nekreipiant dėmesio į žmonių sveikatą, jis ryžosi inicijuoti knygos vertimą.

 


  • Autorius: Michailas Sovetovas
  • Leidėjas: Vitae litera
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 222
  • Formatas: 14x20, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094543708

Kiti taip pat domėjosi


2020-05-11

Puiki knyga!

Parašykite atsiliepimą apie "Maistas pagal gamtos dėsnius. Kelias į natūralią mitybą"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Sveikos mitybos knygos

Michailas Sovetovas pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Maistas pagal gamtos dėsnius. Kelias į natūralią mitybą", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Maistas pagal gamtos dėsnius. Kelias į natūralią mitybą" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Maistas pagal gamtos dėsnius. Kelias į natūralią mitybą" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Maistas pagal gamtos dėsnius. Kelias į natūralią mitybą"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Michailas Sovetovas tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Maistas pagal gamtos dėsnius. Kelias į natūralią mitybą" perkama kartu