Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Maisto atlasas (knyga su defektais)

Kaina: 3,49 €
Kaina su kodu: 3,14 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 3.49 InStock
Į krepšelį 3,14 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Maisto atlasas (knyga su defektais)" aprašymas

Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).

Italų maisto tinklaraštininkė Genny Gallo kartu su iliustratore Annalisa Beghelli parengė knygą vaikams ir suaugusiesiems „Maisto atlasas“, kurioje vaizdžiai supažindina su įvairių tautų nacionaliniais patiekalais ir valgymo įpročiais.

Pasaulį galima pamatyti iš daugelio skirtingų požiūrio taškų, tačiau vienas įdomiausių yra maistas. Turbūt visi girdėjome posakį „Mes esame tai, ką valgome“. Tad maisto atlasas ir kviečia pasižvalgyti kokie yra papročiai ir ką valgo žmonės įvairiuose pasaulio kampeliuose.

Knygos puslapiais keliaudami po įvairias šalis mes pastebėsime, kad tam tikras maistas atspindi jį sukūrusių žmonių kultūrą, tradicijas ir santykį su gamta. Knygos autorė norėdama atskleisti nacionalinių patiekalų paslaptis vedžioja skaitytojus po pasaulio žemėlapį. Mes sužinosime ne tik kur kas ką valgo ir kodėl, bet ir iš kur kilo įvairių maisto produktų ir patiekalų pavadinimai. Pavyzdžiui, turbūt visi žino klasikinę picą Margaritą, tačiau ši knyga atskleis, kodėl pirmajai picai buvo suteiktas Italijos karalienės Margaritos vardas.

Ant žemėlapio sudėlioti maisto patiekalų piešiniai ir paaiškinimai kviečia keliauti po skonių ir kvapų pasaulį, praturtinti savo žinias apie įvairias tradicijas ir – o kodėl gi ne – sužadinti apetitą. Verskite knygos „Maisto atlasas“ puslapius ir sužinokite, ką žmonės valgo neįžengiamuose Amazonės miškuose, kaip Indijoje ruošiama vištiena, kokiais vabzdžiais minta australai ir... kodėl tuo mėgaujasi.

Knygoje kalbama ne tik apie patį maistą, bet ir apie su juo susijusias tradicijas. Pavyzdžiui, pasakojama, ką ir kada islamo tikėjimo žmonės valgo per Ramadaną. Vokietija, Portugalija , Kinija, Kanada, Venesuela, Naujoji Zelandija ar Centrinė Afrika – visose šiose šalyse žmonės valgo skirtingai ir turi įdomių, ne visiems girdėtų papročių! Žemėlapis suskirstytas į Europą, Aziją, Afriką, Ameriką ir Okeaniją.

„Maisto atlasas“ yra tinkama visiems skaitytojams nuo 7 metų.

Knygos autorė Genny Gallo – italų tinklaraštininkė mėgstanti gaminti, fotografuoti patiekalus ir rašyti. Knygą „Maisto atlasas“ ji parengė kartu su iliustratore Annalisa Beghelli. Ji Milano universitete įgijo leidybos iliustratorės magistro laipsnį ir dirba laisvai samdoma dailininke bei marketingo ir komunikacijos konsultante. Menininkė bendradarbiavo su daugeliu autorių iliustruodama vaikams ir suaugusiesiems skirtas knygas.

Iš italų kalbos vertė Ema Bernotaitė


  • Autorius: Genny Gallo, Annalisa Beghelli
  • Leidėjas: Briedis
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 96
  • Formatas: 21x28, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955267584-BR

Parašykite atsiliepimą apie "Maisto atlasas (knyga su defektais)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Pažintinė, informacinė literatūra 9-12 metų vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Maisto atlasas (knyga su defektais)", kurį pristato Annalisa Beghelli, Genny Gallo. Siūlome ne tik išsamų "Maisto atlasas (knyga su defektais)" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Annalisa Beghelli, Genny Gallo. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Maisto atlasas (knyga su defektais)". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Maisto atlasas (knyga su defektais)" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Maisto atlasas (knyga su defektais)" perkama kartu