Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Mamos dienoraštis

4.5
(2 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 12,06 €
Kaina su kodu: 10,85 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2021-04-26 Gintautė

Be galo jautri, jaudinanti, įsimintina istorija. Motinos meilė iš tiesų yra beribė, ir šioje knygoje autorė tą puikiai atskleidžia. Knyga priverčia susimąstyti, kaip svarbu yra šeima, koks svarbus yra gyvenimas ir galimybė jį gyventi.


2024-04-30 12.06 InStock
Į krepšelį 10,85 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Mamos dienoraštis" aprašymas

Kai Luką po avarijos ir sunkios galvos traumos ištinka koma, vienintelis saitas, jungiantis jį su šiuo pasauliu, lieka jo mama ir sesuo. Mama visiškai tikra – jos sūnus turi ne tik išgyventi, jis turi gyventi. Kad tai pavyktų, jam reikės ne tik medikų pagalbos, reabilitacijos, bet ir neaprėpiamos motinos meilės bei atsidavimo.

Ši istorija apie gyvenimą, kurį reikėjo atsikovoti, įveikiant daugybę nepalankių diagnozių, prognozių, abejonių ir skausmo. Tai už sūnaus gyvenimą kovojančios mamos dienoraštis, kuriame didelės nelaimės akivaizdoje atsiskleidžia mamos ir sūnaus ryšys, jų stiprybė ir ryžtas.

Ar girdėjote posakį, kad motinos meilė gali nuversti kalnus? Ši knyga „Mamos dienoraštis“ – apie tai.
Niekada nenuleiskite rankų, nepraraskite vilties ir nepasiduokite net sunkiausią valandą.
Stebuklų nebūna, juos kuriame patys!

„Ši istorija patraukia savo nuoširdumu. Joje perteikiami išgyvenimai atkuria įvykius skaitytojo akyse, kuriuos jis išgyvena kartu su autoriumi. Tai jaudinantis, tačiau ne melodramiškas pasakojimas. Puikus darbas."
Andrew Morris, rašytojas

„Knyga įtraukia nuo pirmų sakinių. Būtina tokiomis istorijomis dalytis. Ši knyga neabejotinai įkvėps, sustiprins viltį ir tikėjimą."
Žilvinas Šilgalis, politikas

„Skaičiau knygą ir taip įsijaučiau, kad, rodės, viską pats išgyvenau... Stipru. Labai."
Marius Valiukas, vertėjas

„Bandau rasti tinkamų žodžių šiai istorijai apibūdinti. Bet viskas per blanku, norint nusakyti jausmus, kylančius skaitant šią knygą."
Raimonda Varaškaitė, TV laidos „Bėdų turgus" redaktorė


  • Autorius: Jūratė Ardour
  • Leidėjas: Juoda ant balto MB
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 188
  • Formatas: 11x18, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786099618227

Kiti taip pat domėjosi


2021-05-03

Sunki, skaudi, liūdna knyga... Sunku buvo skaityti, bet gal tik aš jautriai reaguoju. Be abejonės - mamoms apie mamas.

2021-04-26

Be galo jautri, jaudinanti, įsimintina istorija. Motinos meilė iš tiesų yra beribė, ir šioje knygoje autorė tą puikiai atskleidžia. Knyga priverčia susimąstyti, kaip svarbu yra šeima, koks svarbus yra gyvenimas ir galimybė jį gyventi.

Parašykite atsiliepimą apie "Mamos dienoraštis"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių tikros istorijos

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Mamos dienoraštis", Jūratė Ardour. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Jūratė Ardour su knyga "Mamos dienoraštis" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Mamos dienoraštis" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Jūratė Ardour. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Mamos dienoraštis" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Mamos dienoraštis" perkama kartu