Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Mano gyvenimo knyga

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 0.99 SoldOut

Knygos "Mano gyvenimo knyga" aprašymas

Rimgaudas Pranas Minalga (1936–2011), socialinių mokslų daktaras, ilgametis Vilniaus Universiteto ekonomikos fakulteto docentas, Universitete dėstė logistikos dalykus, parašė ir išleidom aštuonias knygas logistikos klausimais, daugybę mokslinių straipsnių. Turi logistikos dėstytojo-eksperto kvalifikaciją. Paskutiniais metais logistikos dalykus dėstė Mykolo Romerio universitete. Jaunystėje bandė jėgas poezijoje – nemažai eilėraščių buvo išspausdinta to meto periodiniuose leidiniuose.

„Mano gyvenimo knyga“ – nuoširdus ir atviras pasakojimas apie savo vaikystę, jaunystę, apie tėvų išgyvenimus karo, pokario ir vėlesniais laikotarpiais, apie skaudžius likimo smūgius savo paties šeimai. Skyrelyje „atgimimas“ autorius su dideliu susirūpinimu kalba apie dabartinį mūsų šalies gyvenimą.


  • Autorius: Rimgaudas Minalga
  • Leidėjas: Homo liber
  • Išleidimo metai: 2010
  • Knygos puslapių skaičius: 184
  • Formatas: 15x21, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9955716969

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Mano gyvenimo knyga"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Kitos memuarų knygos

Rimgaudas Minalga pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Mano gyvenimo knyga", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Mano gyvenimo knyga" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Mano gyvenimo knyga" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Mano gyvenimo knyga"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Rimgaudas Minalga tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams.