NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Mano vyro žmona (knyga su defektais)

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 5.99 SoldOut

Knygos "Mano vyro žmona (knyga su defektais)" aprašymas

Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).

Dėmesį prikaustantis psichologinis trileris „Mano vyro žmona“ toks pats intriguojantis kaip ir jo pavadinimas. Įtemptas romano siužetas nuvilios skaitytoją į sudėtingus žmogaus sielos užkaborius, kuriuose kartais sunku atpažinti pačiam save.

Jauna teisininkė Lilė išteka už dailininko Edo ir nusprendžia, kad tai bus nauja pradžia, o visos praeities paslaptys liks užmaršty. Tačiau netrukus jai tenka imtis pirmosios žmogžudystės bylos ir ji sutinka Džo – nuteistą žudiką, kuriam Lilė pajunta keistą trauką ir yra pasiryžusi ne tik bet ką dėl jo padaryti, bet ir rizikuoti viskuo, ką gyvenime turi.

Lilės vaikystė buvo sudėtinga, ji augo su broliu, kuris buvo autistas, tad dabar, jau suaugusi, ji vis dar jaučia begalinę užuojautą visiems, kurie tos užuojautos paprašo. Lilei sunku atskirti, kai ja manipuliuoja, o tai nėra pats geriausias bruožas dirbant teisininke. Nėra gerai ir turėti paslapčių, kurias labai norisi išsaugoti.

Lilės kaimynei Karlai – vos devyneri, tačiau ji jau supranta, kad paslaptys yra galingi ginklai, kurie padeda pasiekti tai, ko nori.

Prabėgus dvylikai metų Karla pasibeldžia į Lilės duris ir tai užsuka neįtikėtinų įvykių virtinę, kuri tarsi viena po kitos griūvančios domino kaladėlės prognozuoja vienintelę baigtį...

Trileris „Mano vyro žmona“ pasakoja apie tamsiausias paslaptis ir pasekmes, kai tos paslaptys iškyla į paviršių pačiomis netinkamiausiomis akimirkomis.

„Šiame psichologiniame trileryje melai pūliuoja, auga ir griauna asmeninius santykius.“
Booklist

„Velniškas debiutas. Šis greito veiksmo psichologinis trileris pateikia staigmenų iki pat pabaigos.“
Publishers Weekly

"Įmantriai supintas romanas nuo pat pirmo skyriaus įtraukia į sudėtingą savo pasaulį ir nepaleidžia, kol neužverti paskutinio puslapio. J. Corry talentas pasakoti ir rašyti net akivaizdžiausius romano aspektus atsiskleidžia netikėčiausiais būdais. Psichologinių trilerių mėgėjams šią knygą perskaityti būtina."
Bustle

Jane Corry – rašytoja ir žurnalistė. Nemažai laiko praleido dirbdama kaip rašymo mokytoja sustiprinto saugumo vyrų kalėjime. Ši patirtis ir padėjo jai parašyti debiutinį trilerį „Mano vyro žmona“.

Rašytoja dažnai veda įvairias rašymo dirbtuves, yra kviečiama kalbėti literatūros festivaliuose ir seminaruose, taip pat mokė kūrybinio rašymo Oksfordo universitete.

Iš anglų kalbos vertė Paulė Budraitė


  • Autorius: Jane Corry
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 496
  • Formatas: 15x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955138136

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Mano vyro žmona (knyga su defektais)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Mano vyro žmona (knyga su defektais)", Jane Corry. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Jane Corry su knyga "Mano vyro žmona (knyga su defektais)" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Mano vyro žmona (knyga su defektais)" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Jane Corry. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Mano vyro žmona (knyga su defektais)" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Mano vyro žmona (knyga su defektais)" perkama kartu