Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Matavimų teorija ir praktika (2-oji pataisyta ir papildyta laida)

Kaina: 39,02 €
Kaina su kodu: 35,11 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2024-04-30 39.015 InStock
Į krepšelį 35,11 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Matavimų teorija ir praktika (2-oji pataisyta ir papildyta laida)" aprašymas

Vadovėlyje "Matavimų teorija ir praktika" dėstomi šiuolaikiniai matavimų teorijos pagrindai, nagrinėjamos tolerancijų ir suleidimų sistemos, teisinė metrologija, aptariamas nuokrypių klasifikavimas ir norminimas. Išsamiai aprašyti statistiniai statinių paklaidų įvertinimo metodai, matavimo neapibrėžtis ir dinaminės paklaidos. Supažindinama su matavimo sistemų sandara, informacinės teorijos pagrindais, šiuolaikiniais matavimo įrankiais, įtaisais ir mašinomis. Aprašyti judesių ir procesų parametrų matavimo metodai bei priemonės.

Vadovėlis "Matavimų teorija ir praktika" skirtas visų mechaninių ir kitų specialybių studentams, bakalaurams, magistrams ir doktorantams, taip pat inžinieriams mechanikams.



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Matavimų teorija ir praktika (2-oji pataisyta ir papildyta laida)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie mechaniką, mašinas

Albinas Kasparaitis, Rimantas Kanapėnas, Saulius Kaušinis, Vladas Vekteris pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Matavimų teorija ir praktika (2-oji pataisyta ir papildyta laida)", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Matavimų teorija ir praktika (2-oji pataisyta ir papildyta laida)" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Matavimų teorija ir praktika (2-oji pataisyta ir papildyta laida)" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Matavimų teorija ir praktika (2-oji pataisyta ir papildyta laida)"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Albinas Kasparaitis, Rimantas Kanapėnas, Saulius Kaušinis, Vladas Vekteris tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Matavimų teorija ir praktika (2-oji pataisyta ir papildyta laida)" perkama kartu