Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Mažasis princas

Kaina: 4,38 €
Kaina su kodu: 3,94 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 4.382 InStock
Į krepšelį 3,94 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Mažasis princas" aprašymas

Nedaug yra pasaulyje knygų, kurios vienodai žavi ir vaikus, ir suaugusiuosius. Į daugiau nei 180 kalbų išverstas „Mažasis princas“ – viena tokių. Svarbiausių dalykų akys nemato – juos reikia pajausti širdimi…

„Mažasis princas“ – prancūzų rašytojo Antoine de Saint-Exupéry 1943 m. išleista pasaka, kuri tapo nemirtinga literatūros klasika. Knygoje „Mažasis princas“ netrūksta alegorijų, filosofinių pamąstymų apie žmogaus gyvenimą, likimą, prasmę, kritikuojamas paviršutiniškas suaugusiųjų gyvenimas. Tai ne tik viena skaitomiausių pasaulyje knygų, bet ir viena vertingiausių. O nuostabiausia tai, kad ją su didžiuliu malonumu skaito ne tik vaikai, bet ir suaugusieji.

Pagrindinis knygos veikėjas – Mažasis princas – tai drąsus auksaplaukis berniukas, keliaujantis po skirtingas planetas ir mėginantis susirasti draugų. Pažintys su kitų planetų gyventojais padeda jam atrasti atsakymus į kartais naivius ir vaikiškus, o kartais – į rimtus ir be galo svarbius klausimus. Jo sutikti planetų gyventojai neretai įkūnija žmogiškąsias ydas, padeda atrasti tikrąsias vertybes. Mažojo princo kelionė be jokio moralizavimo ar smerkimo, jautriai ir taikliai moko draugystės, meilės, santykių paslapčių.

Iš prancūzų kalbos vertė Radvilė Skrinskaitė



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Mažasis princas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Klasikinė literatūra 9-12 metų vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Mažasis princas", kurį pristato Antuanas de Sent Egziuperi (Antoine de Saint-Exupery). Siūlome ne tik išsamų "Mažasis princas" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Antuanas de Sent Egziuperi (Antoine de Saint-Exupery). Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Mažasis princas". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Mažasis princas" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Mažasis princas" perkama kartu