NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Mažosios Lietuvos periodinė spauda 1811-1939

Kaina: 46,58 €
Kaina su kodu: 41,92 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-03-31 46.581 InStock
Į krepšelį 41,92 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Mažosios Lietuvos periodinė spauda 1811-1939" aprašymas

Šarūnas Toliušis gimė 1949 metais Kaune. 1972 m., gavęs elektros inžinieriaus diplomą, pagal paskyrimą pradėjo dirbti Klaipėdoje, Elektrožūklės laboratorijoje. Nuo 1992 m. - Žuvininkystės tyrimų laboratorijos direktorius. 2002 m. Gdynės Jūrinės žvejybos institute apsigynė daktaro laipsnį.

Nuo mažų dienų, sekdamas tėvo Juozo Toliušio pėdomis, tapo aistringu kolekcininku. Jau daugelį metų renka atvirukus, pašto ženklus, knygas, periodinius leidinius ir visokią kitą atributiką, susijusią su Mažosios Lietuvos kultūra ir istorija. Kelerius metus brendo mintis parengti knygą apie Mažosios Lietuvos spaudą, tačiau aktyviai dirbant mokslinį darbą ir vykdant administracines pareigas vis trūkdavo laiko. Pagaliau Jūs knygą laikote rankose.

„Mažosios Lietuvos periodinė spauda 1811-1939“ - bandymas į vieną vietą sudėti Mažosios Lietuvos teritorijoje lietuvių ir vokiečių kalbomis ėjusius (prolietuviškus) periodinius ir vienkartinius leidinius. Pagal informaciją, surinktą Lietuvos ir Vokietijos bibliotekose, muziejuose, privačiose kolekcijose ir interneto portaluose, surinkti 404 Bitėnuose, Įsrutyje, Karaliaučiuje, Klaipėdoje, Priekulėje, Ragainėje, Šilutėje, Tilžėje ir kitur leisti leidiniai. Knygoje pateikiami abėcėlinis ir chronologinis sąrašai su aprašymais ir daugelio leidinių faksimilėmis. Yra trumpas aprašymas vokiečių kalba.



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Mažosios Lietuvos periodinė spauda 1811-1939"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Istorija ir visuomenė

Šarūnas Toliušis pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Mažosios Lietuvos periodinė spauda 1811-1939", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Mažosios Lietuvos periodinė spauda 1811-1939" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Mažosios Lietuvos periodinė spauda 1811-1939" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Mažosios Lietuvos periodinė spauda 1811-1939"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Šarūnas Toliušis tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Mažosios Lietuvos periodinė spauda 1811-1939" perkama kartu