NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Menas mylėti

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 6,49 €
Kaina su kodu: 3,24 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2022-05-02 Giedrius

Labai gerai knyga. Skaičiau seną leidimą būdamas jaunuolis. Labai patiko, daug teisingų akcentų sudėliota, paaiškinta kodėl vienas ar kitas dalykas svarbus. Įstrigo visam gyvenimui. MEILĖS KLASIKA.


2024-04-30 6.488 InStock
Į krepšelį 3,24 € -50% su kodu
PATOGU

Knygos "Menas mylėti" aprašymas

Kas iš tiesų yra meilė? Ar tam, kad visa širdimi pamiltume ir meilė tęstųsi ilgai, užtenka rasti mums geriausiai tinkantį meilės objektą – savo tobulą „antrąją pusę“? Ar ją suradus, meilė skleisis savaime ir būsime laimingi „kol mirtis mus išskirs“, be jokių pastangų?

Psichoanalitikas ir knygos „Menas mylėti“, milijonams skaitytojų visame pasaulyje atskleidusios brandžios meilės paslaptis, autorius Erichas Frommas teigia, jog taip toli gražu nėra. Toks tikėjimas gali būti palygintas „su žmogumi, kuris norėdamas tapyti nesimoko šio meno, o pareiškia ieškąs tinkamo objekto, kai atras jį, tada puikiai tapys“. Naivu, ar ne?

Nepakliūti į naivios ir nesveikos „meilės“ pinkles ir išmokti iš tiesų mylėti, pasak E. Frommo, yra didžiulių valios pastangų ir darbo su savimi reikalaujanti veikla. Kaip siekiant meistrystės bet kokiame mene, taip ir meilės meno praktikai, reikalinga disciplina, koncentracija, drąsa ir begalinė kantrybė.

Šis tikras ir brandus gebėjimas mylėti nukreiptas ne į vieną asmenį, bet į visą pasaulį: „Jei aš iš tiesų myliu žmogų, aš myliu visus žmones, aš myliu pasaulį, aš myliu gyvenimą. Jei aš kažkam sakau: „Aš tave myliu“, turiu būti pasirengęs sakyti: „Aš tavyje myliu visus, aš per tave myliu visą pasaulį, aš tavyje myliu ir save“. Todėl šioje klasikinėje knygoje E. Frommas visapusiškai analizuoja ne tik romantinės meilės meną, tačiau ir brolišką, tėvišką, motinišką meilę, erotinę meilę, meilę sau bei meilę Dievui.

Leidykla „Liūtai ne avys“ lygiai po trisdešimties metų naujam gyvenimui prikelia E. Frommo knygos „Menas mylėti“ vertimą į lietuvių kalbą, kurį 1992 m. atliko filosofė, humanitarinių mokslų daktarė, etikos ir filosofijos švietėja Leonarda Jekentaitė-Kuzmickienė.


  • Pavadinimas originalo kalba: The Art of Loving
  • Autorius: Erich Fromm
  • Leidėjas: Liūtai ne avys
  • Išleidimo metai: 2022
  • Knygos puslapių skaičius: 224
  • Formatas: 12x19, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094930027
  • Vertėjas: Leonarda Jakentaitė-Kuzmickienė

Kiti taip pat domėjosi


2022-05-02

Labai gerai knyga. Skaičiau seną leidimą būdamas jaunuolis. Labai patiko, daug teisingų akcentų sudėliota, paaiškinta kodėl vienas ar kitas dalykas svarbus. Įstrigo visam gyvenimui. MEILĖS KLASIKA.

Parašykite atsiliepimą apie "Menas mylėti"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Filosofijos knygos

Erich Fromm pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Menas mylėti", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Menas mylėti" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Menas mylėti" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Menas mylėti"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Erich Fromm tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Menas mylėti" perkama kartu