Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Miglų slėnio Fėjų pasakos

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 22,49 €
Kaina su kodu: 20,24 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje
2022-12-09 Jonas Kazlauskas

Puiki knyga. Mano dukrai labai patiko, pati skaitė ir skaitė. Istorijos tikrai įdomios, įtraukiančios. Siūlau nupirkti savo atžaloms!


2024-04-30 22.49 InStock
Į krepšelį 20,24 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Miglų slėnio Fėjų pasakos" aprašymas

„Miglų slėnio Fėjų pasakos“ – pirmoji stebuklingų nuotykių serijos knyga, kurioje pasakojama apie miestiečių šeimos kelionę į paslaptingąjį namą Miglų slėnyje ir gyvenimą ten.

Lėjos šeima gyvena dideliame mieste, kur nuolat gaudžia automobiliai ir visi lekia lyg pametę galvas. Tačiau vieną dieną miestiečių šeima sulaukia netikėtos naujienos – jie gavo palikimą! Jiems atiteko senas namas mįslingame Miglų slėnyje. Kad išpildytų visas paveldėjimo sąlygas, prie miesto patogumų ir prabangos įpratusi šeimynėlė turi praleisti čia visą vasarą. Tai tampa tikru išbandymu ir iššūkiu. O dar ta nuolat šią vietą gaubianti keista neišsisklaidanti migla.

Lėjai ir jos broliukui Nojui mama griežtai prisako nekelti kojos už kiemo tvoros ir likti namie. Tačiau kadangi vaikai patys negali keliauti į stebuklų karalystę, šioji atkeliauja pas juos. Vieną vakarą Lėją aplanko mįslingas, neįprastas gyvūnas. Jis atskleidžia smalsiems vaikams Miglų slėnio paslaptį – pasirodo, tereikia žengti vos keletą žingsnių ir atsidursi fėjų, nykštukų ir elfų karalystėje. Tai sužadina Lėjos ir Nojaus vaizduotę ir jie leidžiasi į nuotykius.

Knygos autorės Editos Lei sodybą Marijampolės rajone bičiuliai vadina Miglų slėniu. Šios vietos neranda automobilių navigacinės sistemos. Šiose apylinkėse gyvena tik menininkė su šeima. Prieš keletą metų šeima miesto triukšmą iškeitė į miško tylą, o Edita Lei atrado savo tikrąjį pašaukimą. Ji ėmė kurti lėles – šis užsiėmimas tapo ne tik hobiu, bet ir pragyvenimo šaltiniu.

Lėlininke netikėtai tapusi Edita Lei pasakoja, kad „Miglų slėnio Fėjų pasakos“ gimė kaip nuosekli pamėgto užsiėmimo tąsa. Kurdama užsakytas lėles, ji visuomet krdavo ir jų gyvenimo legendą – ką lėlė veikia, kur gyvena, ką mėgsta. Tačiau ne visi užsakovai matydavo šį menininkės sukurtą, lėlę lydintį fantazijų pasaulį. Ji ėmė savo lėlėms kurti daiktų kompozicijas, apgyvendino jas, sukūrė jų charakterį atitinkančią aplinką. Kai visa tai buvo atlikta, beliko tik imtis plunksnos ir papasakoti apie paslaptingą šių lėlių gyvenimą.

Knygoje „Miglų slėnio Fėjų pasakos“ sutinkamos iliustracijos – fotoaparatu užfiksuotos Editos Lei sukurtų lėlių ir jų aplinkos tikros kompozicijos. Tad magiškos istorijos, pasakojamos knygos puslapiuose, yra menininkės bandymas prakalbinti nebylų lėlių pasaulį, kuris slepia gausybę paslapčių.


  • Autorius: Edita Lei
  • Leidėjas: Tikra knyga
  • Išleidimo metai: 2015
  • Knygos puslapių skaičius: 96
  • Formatas: 25x31, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786099600871

Kiti taip pat domėjosi


2022-12-09

Puiki knyga. Mano dukrai labai patiko, pati skaitė ir skaitė. Istorijos tikrai įdomios, įtraukiančios. Siūlau nupirkti savo atžaloms!

Parašykite atsiliepimą apie "Miglų slėnio Fėjų pasakos"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Kitos pasakų knygos vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Miglų slėnio Fėjų pasakos", kurį pristato Edita Lei. Siūlome ne tik išsamų "Miglų slėnio Fėjų pasakos" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Edita Lei. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Miglų slėnio Fėjų pasakos". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Miglų slėnio Fėjų pasakos" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Miglų slėnio Fėjų pasakos" perkama kartu