NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Mirtina meilė

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 11.99 SoldOut

Knygos "Mirtina meilė" aprašymas

Trilerio „Mirtina meilė“ veikėjos pagrindinis tikslas - tapti turtinga. Nesvarbu kokia kaina.

Augančią „bjaurųjį ančiuką“ Džudę Bentli domino tik du dalykai – grožis ir turtai. Pirmąjį tikslą pasiekti nebuvo sunku, ypač su profesionalių plastikos chirurgų pagalba. Tačiau norint pasiekti antrąjį, jai teks kur kas labiau pasistengti. Tiesa, naudojamas metodas nesudėtingas... Juk pinigai arba uždirbami savo rankomis, arba gaunami ištekėjus už turčiaus. Antrasis būdas gana nesunkus, sunkiau po vestuvių atsikratyti sutuoktinio. Bet Džudė žino, kad praktika – geriausia mokytoja…

Vyresnysis detektyvas Rojus Greisas gyvena nuolatinėje įtampoje. Jį spaudžia viršininkai, ankstesnė byla vis dar trukdo užmigti naktimis, grįžta seni priešai ir… daugėja žinių apie dingusią jo pirmąją žmoną Sendę. Be to, jam kyla įtarimas, kad Braitone veikia „juodoji našlė“ – jos veikimo metodai sėja mieste nerimą ir įtampą. Greisas supranta, su kokiu pavojumi jam teks susidurti.

Trileryje „Mirtina meilė“ netrūks veiksmo – „juodoji našlė“ dairosi naujos aukos, seni Rojaus Greiso priešai grįžta suvesti sąskaitų, o asmeninis jo gyvenimas, atrodo, irgi nebus paprastas. Čia netrūks ir šypsnį išspaudžiančių epizodų, todėl nusikaltimų istorija kartais atrodys kone groteskiška. Autorius Peter James tikrai išmano aprašomas sritis – nuo policijos darbo procedūrų iki roplių anatomijos, todėl šis trileris – išbaigta ir įtraukianti knyga.

Peter James teigia, kad Džudės Bentli personažą įkvėpė tikra istorija, kai lankydamasis kalėjimuose rengiamuose skaitymo populiarinimo renginiuose jis sutiko išsilavinusią moterį, uždavinėjusią jam labai protingus klausimus apie literatūrą. Su ja susipažinęs, rašytojas sužinojo, kad ji nunuodijo savo anytą, kad nuslėptų žinią apie pasisavintas jos santaupas. Šiek tiek pakeitęs aplinkybes, Peter James sukūrė neeilinę veikėją.

Vieno iš žinomiausių Jungtinės Karalystės trilerių rašytojo Peterio Jameso knygų pasaulyje parduota per 18 mln. kopijų, jos išverstos į 37 kalbas. Jos puikuojasi „Sunday Times“ bestselerių sąrašuose, o autorius yra apdovanotas ne vienu prestižiniu kriminalinės literatūros apdovanojimu.

„James užtikrintai suraizgo daugybę siužeto linijų, kurių pabaiga šokiruoja.“
Publisher’s Weekly

„Knyga įtraukianti, paprasta, nuspėjama, bet puiki.“
Kirkus Review

Iš anglų kalbos vertė Renata Petrylaitė



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Mirtina meilė"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Mirtina meilė", Peter James. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Peter James su knyga "Mirtina meilė" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Mirtina meilė" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Peter James. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Mirtina meilė" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Mirtina meilė" perkama kartu