Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Nekaltas melas

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2021-05-15 Laimė


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 13.99 SoldOut

Knygos "Nekaltas melas" aprašymas

Populiari amerikiečių autorė Nora Roberts romane „Nekaltas melas“ pasakoja apie Holivudo pasaulio intrigas ir užkulisius. Savo paslaptis biografijoje nusprendusi atskleisti žymi aktorė sujudino visą bendruomenę. Ar tiesa tokia baugi, kad verta žmonių gyvybės?

Eva Benedikt – kino legenda, baigianti septintą dešimtį bet vis dar geidžiama trisdešimt metų jaunesnių vyrų. Ji sukūrė daugybę sėkmingų vaidmenų, buvo apdovanota „Oskarais“, turėjo begales meilužių ir keturis oficialius sutuoktinius. Ekrano deivė ir sekso simbolis nusprendžia nusisamdyti biografijų rašytoją Džiuliją Samers ir papasakoti savo istoriją.

Eva saugo daugybę paslapčių, o Holivudo galingieji nenori, kad jos iškiltų į viešumą. Vieniša mama Džiulija Samers, palikusi ramų gyvenimą ir niekada nesvajojusi, kad tokio kalibro žvaigždė ją pasirinks, atsiduria intrigų sūkuryje ir sulaukia žinučių, kurias galima suprasti kaip grasinimus. Ji nė neįsivaizdavo kaip toli gali eiti žmonės tam, kad garsios aktorės paslaptys nebūtų paviešintos. Tačiau Eva yra kiekvieno biografo svajonė, galinti pakylėti ne vienu karjeros laipteliu aukštyn.

Evos posūnis Polas Vintropas, kuris irgi nenori, kad jo pamotė rašytų knygą, pameta galvą dėl Džiulijos. Jai atrodo, kad jis vienintelis, kuriuo gali pasitikėti, tačiau Polas prarastų daugiausiai, jei knyga būtų paviešinta. Kuo baigsis šis veikėjus įtraukęs intrigų sūkurys? Nora Roberts romane „Nekaltas melas“ kuria aistra ir pavojumi alsuojantį siužetą.

Skandalai, paslaptys, pavojus ir žmogžudystė tampa gyvenime susipainiojusios biografės Džulijos kasdienybe. „Nekaltas melas“ patiks dievinantiems Holivudo spindesį, knygas apie žvaigždžių gyvenimą, įdomius veikėjus ir painias jų santykių peripetijas.

Nora Roberts – „The New York Times“ bestselerių autorė. Ji parašė jau daugiau nei kelis šimtus romanų, kurie po pasaulį pasklido penkių šimtų milijonų egzempliorių tiražu. Palankios apžvalgos ir atsiliepimai, nuolatiniai apdovanojimai ir karaliavimas bestselerių sąrašuose Norą Roberts paverčia tikra grožinės literatūros žanro karaliene. Rašytoja į savo darbą žiūri itin rimtai ir kas dieną rašo ne mažiau nei aštuonias valandas.

Iš anglų kalbos vertė Vilma Krinevičienė.

Trumpas knygos aprašymas teigia, kad romanas „Nekaltas melas“ įsuks į intrigų verpetą. Domina? Rekomenduojame kūrinį įsigyti internetu. Pirkti online knygas saugu, paprasta, taip pat čia draugiškesnės kainos ir parengti išsamūs aprašymai bei santraukos. Pavartykite virtualias ištraukas, atsižvelkite į puslapių skaičių, taip pat užsukite į akcijų bei išpardavimų kampelį, kuriame visada rasite knygų pigiau.


  • Autorius: Nora Roberts
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 576
  • Formatas: 15x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955139478

2021-05-15

Parašykite atsiliepimą apie "Nekaltas melas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Nekaltas melas", Nora Roberts. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Nora Roberts su knyga "Nekaltas melas" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Nekaltas melas" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Nora Roberts. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Nekaltas melas" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Nekaltas melas" perkama kartu