NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Nepažinti gyvenimai. Jonavos istorijos apybraiža, 1750-2015

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 2.99 SoldOut

Knygos "Nepažinti gyvenimai. Jonavos istorijos apybraiža, 1750-2015 " aprašymas

Mokslinėje monografijoje „Nepažinti gyvenimai. Jonavos istorijos apybraiža, 1750-2015“ pasakojama apie Jonavos miestą ir kraštą nuo seniausių laikų iki šių dienų. Gausiai archyviniais dokumentais ir nuotraukomis iliustruota knyga supažindina su pamirštais senosios Jonavos gyventojais ir jų kasdienybe. Šis leidinys – unikalus bandymas vienoje knygoje sujungti mokslininko kompetencijas ir lengvą pasakojimo stilių. Skaitytojui siūlomi 27 pasivaikščiojimai po miestą, kurių metu iš šiandienos perspektyvos žvelgiama į įdomią ir intriguojančią miesto istoriją.



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Nepažinti gyvenimai. Jonavos istorijos apybraiža, 1750-2015 "

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Miestų ir kraštų istorija

Giedrė Milerytė-Japertienė pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Nepažinti gyvenimai. Jonavos istorijos apybraiža, 1750-2015 ", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Nepažinti gyvenimai. Jonavos istorijos apybraiža, 1750-2015 " aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Nepažinti gyvenimai. Jonavos istorijos apybraiža, 1750-2015 " už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Nepažinti gyvenimai. Jonavos istorijos apybraiža, 1750-2015 "? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Giedrė Milerytė-Japertienė tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Nepažinti gyvenimai. Jonavos istorijos apybraiža, 1750-2015 " perkama kartu