NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Pabėgimas

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 9.99 SoldOut

Knygos "Pabėgimas" aprašymas

Visi tėvai jaučia asakomybę už savo vaikus, visi bando juos apsaugoti. Kartais - bet kokia kaina, nepaisant pavojaus, kuris kyla jų pačių gyvybei ar saugumui. „Pabėgimas“ – šeimos drama, pasakojanti apie tėvo pastangas išgelbėti dukrą.

Volstryto finansų konsultantas Saimonas Grynas turi pelningą darbą, jo žmona - protinga ir gerbiama gydytoja, pora augina tris vaikus. Tačiau vienas iš jų taps didžiausiu jo galvos skausmu – vyriausioji duktė Peidž pasirinks netinkamą ir pavojingą gyvenimo būdą.

Ji – priklausoma nuo narkotikų. Ji negali ištarti „ne“ savo smurtaujančiam vaikinui. Ji dingo ir aiškiai pareiškė, kad nenori būti surasta.

Po kiek laiko Saimonas netyčia pamato ją grojančią gitara Centriniame parke. Tačiau ji nė iš tolo neprimena mergaitės, kurią jis pažinojo. Akivaizdu, kad ji turi problemų, kurių pati išspręsti tikrai nebepajėgs.

Vos Saimonas pabando ją užkalbinti… ji pabėga. Ir jis pasielgia taip, kaip pasielgtų kiekvienas mylintis tėvas – jis nutaria sekti paskui ją į tamsų ir grėsmingą nusikalstamą pasaulį, apie kurio egzistavimą nieko nenutuokia. Šis jo sprendimas sukels pavojų visai šeimai. Tačiau Peidž turi sugrįžti namo...

Saimonui ieškant savo dukters, į dienos šviesą pradės lįsti narkotikų, tamsaus interneto ir paslaptingo kulto istorijos. Viskas susipins paskutiniuose knygos puslapiuose, kai Saimonas ir jo partnerė Elena ims įžvelgti atskirus nusikaltimus siejančią struktūrą. Intriga išliks iki paskutinių knygos sakinių.

Harlanas Cobenas meistriškai ir įtikinamai pasakoja šiurpią ir įtraukiančią istoriją. Įdomūs net antraeiliai „Pabėgimo“ herojai.

Amerikiečių rašytojas Harlanas Cobenas – dažnas „New York Times“ bestselerių sąrašo svečias. Daugiau nei tris dešimtis knygų išleidusio autoriaus romanai išversti į keturiasdešimt tris kalbas, išspausdinta per 70 mln. jų kopijų.

„Šeimos santykiai – pagrindinė romano „Pabėgimas“ tema, padedanti atskleisti paslaptingas žmogžudystes ir Peidž dingimą. Tačiau net pasiekus kulminaciją ir, rodos, suklijavus visus fragmentus į vientisą paveikslą, paskutinėse pastraipose skaitytojų lauks „bomba“. Tai tokia paslaptis, apie kurią skaitytojai dat ilgai mąstys jau užvertę knygą.“
USA Today

Iš anglų kalbos vertė Renata Petrylaitė


  • Autorius: Harlan Coben
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 368
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955138396

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Pabėgimas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Pabėgimas", Harlan Coben. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Harlan Coben su knyga "Pabėgimas" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Pabėgimas" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Harlan Coben. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Pabėgimas" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Pabėgimas" perkama kartu