Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Parlo italiano. Italų kalbos vadovėlis

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 16,99 €
Kaina su kodu: 15,29 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje
2019-07-21 Aloyzas

Laba diena, ar pries uzsakydamas (preke pageidauju atsiimti pats, nes pagal darbo pobudi, namo griztu velai), vadoveli galeciau pavartyti?
Pagarbiai,
Aloyzas
Tel. 869617771


2024-04-30 16.99 InStock
Į krepšelį 15,29 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Parlo italiano. Italų kalbos vadovėlis" aprašymas

Kalba yra puikus tarpininkas užmegzti draugystės ryšius ir priemonė ugdyti tarpusavio santarvę. Kas gali būti nuostabiau, kai gali laisvai bendrauti su kitu žmogumi, kurį nuo tavęs skiria kita kultūra, atstumas, skirtingos tradicijos, papročiai ir mąstymo būdas. „Svetimų kalbų mokymasis, - rašė XIX amžiaus filosofas D. Pisarevas, - lavina protą - daro jį lankstesnį, gabesnį į svetimą pasaulėvaizdį". Mokantis kalbų, pamažu mums atsiveria nauji ir nepažinti pasauliai: kultūros, žmonės, literatūra. Taip išmokstame suvokti save pačius, savo aplinką ir gimtąją kalbą. Anot J. V. Gėtės, kas nemoka svetimų kalbų, neturi supratimo ir apie savąją. Nauja kalba išvaduoja iš intelektualinės monotonijos, atveria vartus į vieningą, atvirą ir laisvą pasaulį, ugdydama individo toleranciją kitiems ir atskleisdama kas esu aš įvairiausias prasmes.

Šis nuotaikingas ir įdomus italų kalbos kursas "Parlo italiano. Italų kalbos vadovėlis" skirtas visiems norintiems mokytis vienos dainingiausių pasaulio kalbų. Poliglotas dr. Gediminas Degėsys vaizdingai bei išradingai pristato mokymosi medžiagą, įtraukia į linksmus dialogus, pristato esminius italų kultūros dalykus. Tai puiki priemonė kiekvienam, kuris žengia pirmus žingsnius, arba jau tobulina italų kalbos įgūdžius.


  • Autorius: Gediminas Degėsys
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 300
  • Formatas: 13x20, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786098248036

Kiti taip pat domėjosi


2019-07-21

Laba diena, ar pries uzsakydamas (preke pageidauju atsiimti pats, nes pagal darbo pobudi, namo griztu velai), vadoveli galeciau pavartyti?
Pagarbiai,
Aloyzas
Tel. 869617771

Parašykite atsiliepimą apie "Parlo italiano. Italų kalbos vadovėlis"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Italų kalbos ir gramatikos knygos

Gediminas Degėsys pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Parlo italiano. Italų kalbos vadovėlis", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Parlo italiano. Italų kalbos vadovėlis" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Parlo italiano. Italų kalbos vadovėlis" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Parlo italiano. Italų kalbos vadovėlis"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Gediminas Degėsys tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Parlo italiano. Italų kalbos vadovėlis" perkama kartu