NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Pasakos

5.0
(5 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 11,24 €
Kaina su kodu: 9,56 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2020-11-26 Ingrida

Mano beveik penkerių sūnus klausė mano skaitomų pasakų labai susidomėjęs ir kaskart labai laukdavo naujos pasakos. Tik paskutiniosios kelios pasakos jam pasirodė per baisios :) Na, jos iš tikrųjų tokios "už širdies griebiančios". Apskritai, tai didelis malonumas skaityti taip talentingai parašytas pasakas.


2024-03-31 11.242 InStock
Į krepšelį 9,56 € -15% su kodu
PATOGU

Knygos "Pasakos" aprašymas

Yra pasakų, kurios lydi visą gyvenimą. Tokios ir Astridos Lindgren pasakos, mums jau pažįstamos iš anksčiau išleistų jos pasakų rinkinių „Nykštukas Nilsas Karlsonas“ ir „Papieviai“, kurie dabar leidžiami viena knyga. Joje perskaitysite apie nykštuką Nilsą, kuris gyveno mažame kambarėlyje po grindimis, ir apie poną Lelijinį, kuris atskrisdavo iš Sutemų šalies, ir apie Peterį ir Petrą, du mažyčius, mažyčius vaikiukus, didumo sulig lėle, kurie gyveno Vazos parke urvelyje po egle, o naktimis, kai žmonės sumigdavo, – šokdavo ant ledo... Ir apie Matiją su Ana iš Papievių, broliuką ir sesutę, kurie liko vienut vienutėliai pasaulyje, ir apie bebaimį junkerį Nilsą iš Ekos, pasiryžusį išgelbėti karaliui gyvybę, ir dar apie daug daug įdomių, drąsių, juokingų, kartais liūdnų vaikų.

Kurdama pasakas, Astrida Lindgren tarsi norėjo pasakyti, kad įprastoje kasdienėje aplinkoje, kurią nuolat matome, yra dar ir kitas pasaulis – šviesus, spindintis, paslaptingas.


  • Autorius: Astrid Lindgren
  • Leidėjas: Garnelis
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 224
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955883647

Kiti taip pat domėjosi


2020-11-26

Mano beveik penkerių sūnus klausė mano skaitomų pasakų labai susidomėjęs ir kaskart labai laukdavo naujos pasakos. Tik paskutiniosios kelios pasakos jam pasirodė per baisios :) Na, jos iš tikrųjų tokios "už širdies griebiančios". Apskritai, tai didelis malonumas skaityti taip talentingai parašytas pasakas.

2020-07-15

As dar dabar stebiuosi, kaip mano mazaja uzbure si knyga... bandeme ivairias pasakas, bet demesys ir koncentracija i si varianta siuo metu yra wow...

2020-07-02

Vakarais skaitau savo 6 metų dukrytei. Klausosi išsižiojus :)

2020-07-01

Mano šių metų atradimas...

2020-07-01

puiki ir šviesi knyga, gražios istorijos, mažai kas gali prilygti Astridai Lindgren

Parašykite atsiliepimą apie "Pasakos"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Kitos pasakų knygos vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Pasakos", kurį pristato Astrid Lindgren. Siūlome ne tik išsamų "Pasakos" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Astrid Lindgren. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Pasakos". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Pasakos" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Pasakos" perkama kartu