Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Pasakos. Coliukė. Undinėlė. Lakštingala.

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 11.59 SoldOut

Knygos "Pasakos. Coliukė. Undinėlė. Lakštingala." aprašymas

Atsivertę šią knygą „Pasakos. Coliukė. Undinėlė. Lakštingala“ susipažinsite su geraširde Coliuke, narsia ir ryžtinga undinėle bei mažytės lakštingalos giesmėje gyvenimo grožį radusiu imperatoriumi. Šiuos personažus sukūrė žymiausias pasaulio pasakų kūrėjas – Hansas Christianas Andersenas. Jo gilios, gerumą ir atjautą aukštinančios istorijos nepaliauja žavėti mažų ir didelių skaitytojų jau antrą šimtmetį. Pasinerkite į stebuklingą klasikinių pasakų pasaulį ir nė nepajusite, kaip taurūs Anderseno veikėjai ir jus įkvėps šviesioms mintims ir geriems darbams.

Kuo ši knyga „Pasakos. Coliukė. Undinėlė. Lakštingala“ naudinga:

• Turtėja vaizduotė, žodynas ir iškalba;
• Skaitant pasakas lavėja kūrybiškumas, mąstymas, gebėjimas susieti skirtingus dalykus;
• Lavinamas išradingumas, gebėjimas ieškoti ir rasti kūrybiškus, nestandartinius sprendimus;
• Lavinamas atkaklumas, pasitikėjimas savimi, skatinamas optimistinis požiūris

Ne viena vaikų karta užaugo klausydami danų rašytojo Hanso Christiano Anderseno (1805–1875) pasakų. Žymiojo kūrėjo istorijos – odė gerumui, švelnumui, narsai, gebėjimui atleisti ir pasiaukoti dėl kito. Šių pasakų veikėjai, net patirdami itin sunkių išbandymų, geba išlikti savimi bei išlaikyti širdies tyrumą.

Rinkinyje „Pasakos. Coliukė. Undinėlė. Lakštingala“ – trys Hanso Christiano Anderseno pasakos: „Coliukė“, „Undinėlė“ bei „Lakštingala“, kurias iš danų kalbos vertė Ieva Toleikytė. Knygą puošia belgų dailininko Quentino Grébano iliustracijos.

Iš danų kalbos vertė Ieva Toleikytė



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Pasakos. Coliukė. Undinėlė. Lakštingala."

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Kitos pasakų knygos vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Pasakos. Coliukė. Undinėlė. Lakštingala.", kurį pristato Hansas Kristianas Andersenas (Hans Christian Andersen). Siūlome ne tik išsamų "Pasakos. Coliukė. Undinėlė. Lakštingala." aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Hansas Kristianas Andersenas (Hans Christian Andersen). Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Pasakos. Coliukė. Undinėlė. Lakštingala.". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Pasakos. Coliukė. Undinėlė. Lakštingala." dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Pasakos. Coliukė. Undinėlė. Lakštingala." perkama kartu