0
0
Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Pažadink savyje dailininką

5.0
(2 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2017-06-17 Aušra

Puiki knyga tiems, kas galbūt tik svajoja piešti. Metas pradėti!


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 4.99 SoldOut

Knygos "Pažadink savyje dailininką" aprašymas

Betė Edvards (Betty Edvvards) yra piešimo mokytoja, ji turi dailės, edukologijos ir psichologijos daktaro laipsnį ir yra nuostabi šios srities praktikė bei teoretikė. Betė Edvards daug metų dėstė piešimą įvairiose mokymo įstaigose, o paskutinė jos darbo vieta buvo Kalifornijos valstijos universiteto Dailės fakultetas. Taip pat ji skaito paskaitas apie kūrybines žmogaus galias, kurias padeda išvystyti piešimo pamokos. Jos klausėsi žinomi menininkai, mokslininkai ir garsiausių JAV kompanijų vadybininkai. Viena iš originalių Betės Edvards idėjų yra tokia, kad įvaldę piešimo įgūdį mes drauge išmokstame geriau spręsti kitose veiklos srityse kylančias problemas. Dabar Betė Edvards drauge su kolegomis organizuoja trumpus piešimo kursus Jungtinėse Valstijose ir kitose šalyse. Jos dėka tūkstančiai žmonių atsikratė klaidingo požiūrio, kad "piešimas yra veikla, skirta tik išrinktiesiems".


"Pažadink savyje dailininką" yra novatoriškas piešimo vadovėlis ir trumpas praktinis kursas, kuris padės jums ugdytis kūrybiškumą ir plėsti mąstymą. Betė Edvards, mokydama įvaldyti piešimo įgūdį, remiasi neurologijos mokslo žiniomis apie dešiniojo ir kairiojo smegenų pusrutulių funkcijas. Ji sako: "Pagrindinė piešimo pamokų strategija yra nuslopinti racionalaus kairiojo smegenų pusrutulio aktyvumą ir suaktyvinti dešinįjį pusrutulį, atsakingą už vizualinį suvokimą."


Ši knyga sulaukė didžiulio populiarumo ir labai palankių specialistų įvertinimų. Jungtinėse Valstijose pasirodė keturi jos leidimai (kiekvienas papildytas ir pataisytas), ji išversta į keliolika pasaulio kalbų.


Iš anglų kalbos vertė Andrius Rondomanskis

TURINYS

TURINYS


Įžanga / 9

1. Piešimas ir menas važiuoti dviračiu / 28

2. Pirmieji žingsniai / 38

3. Smegenys: kairė ir dešinė / 52

4. Poslinkis į dešinę / 64

5. Vaikystės piešiniai / 82

6. Kraštinių suvokimas / 124

7. Erdvių suvokimas / 100

8. Piešinio detalių santykiai / 124

9. Portretas iš profilio / 146

10. Šviesa, šešėliai ir geštltas / 202

11. Nauji suvokimo įgūdžiai ir kūrybinis problemų sprendimas / 236

12. Pažadink savyje dailininką / 258

  • Autorius: Betty Edwards
  • Leidėjas: Luceo
  • Išleidimo metai: 2014
  • Knygos puslapių skaičius: 246
  • Formatas: 18x25, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786098112320

Kiti taip pat domėjosi


2017-06-17

Puiki knyga tiems, kas galbūt tik svajoja piešti. Metas pradėti!

2017-06-05

labai gera knyga!

Parašykite atsiliepimą apie "Pažadink savyje dailininką"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Pažintinė, informacinė literatūra paaugliams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Pažadink savyje dailininką", kurį pristato Betty Edwards. Siūlome ne tik išsamų "Pažadink savyje dailininką" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Betty Edwards. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Pažadink savyje dailininką". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Pažadink savyje dailininką" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Pažadink savyje dailininką" perkama kartu