Visą savaitgalį! Papildoma -5% nuolaida su kodu: EXTRA5 (nuolaidos sumuojamos)
Kokia virtuvė mėgstamiausia pasaulyje? Daugelis žmonių nė sekundės nesuabejotų: Italijos! Tačiau visi, kurie susipažinę su šios šalies maisto kultūra, žino, jog gerų produktų ir nesudėtingų (o kartais – ir gana imantrių!) receptų negana. Italijos virtuvė dažnai turi „kažką tokio“, slaptą ingredientą, kuris daro ją unikalia. Kokios tos paslaptys, kurios paprastus makaronus gali paversti kulinarine skonių švente? Atsakymą rasite spalvingoje ir lengvai jūsų artimuosius pradžiuginsiančioje knygoje „Po Toskanos saule: 100 geriausių Italijos receptų“.
Leiskitės į kulinarinę kelionę po Toskanos kalvas, vešlius vynuogynus ir gyvybingus turgus. Knygoje rasite iš kartos į kartą perduodamų receptų lobyną, kuriame kiekvienas patiekalas dvelkia sodriu skoniu ir aromatais, dėl kurių itališka virtuvė mėgstama visame pasaulyje. „Po Toskanos saule: 100 geriausių Italijos receptų“ – tai kvietimas patirti itališko maisto gaminimo džiaugsmą ir pažinti šios Viduržemio jūros šalies kultūros grožį. Tegul kiekvienas puslapis įkvepia jus kurti, mėgautis ir dalytis kulinariniais šedevrais, dėl kurių Italija tapo maisto mylėtojų rojumi.
„Po Toskanos saule: 100 geriausių Italijos receptų“ atskleidžia slaptus ingredientus ir būdus, kurie itališkam maistui suteikia nepakartojamą skonį – nuo paprastos kaimiškos duonos ir makaronų iki sudėtingų pikantiškų troškinių ir nuostabių desertų. Nesvarbu, ar esate patyręs virėjas, ar smalsus pradedantis kulinaras, šie receptai įkvėps jus perkelti Italijos širdį į savo virtuvę.
Italijos virtuvė tiesiog šventai gerbia tradicijas. „Jeigu taip darė močiutė, taip darė mama, taip darysiu ir aš“, – pasakys jums tikras italas. Tačiau mūsų laikais, kai kultūros maišosi, net Italijos klasikinius receptus įmanoma patobulinti. Ar norite išmokti gaminti skaniau, nei italai? Įsigykite knygą „Po Toskanos saule: 100 geriausių Italijos receptų“.
Autorius: | Dainora Krasavičiūtė |
Leidėjas: | Obuolys |
Išleidimo metai: | 2024 |
Knygos puslapių skaičius: | 224 |
Formatas: | 21x21, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786094847448 |
Žanras: | Receptų knygos |
Parašykite atsiliepimą apie „Po Toskanos saule. 100 geriausių Italijos receptų“
Skanus maistas – visi jį mėgstame, tiesa? Po Toskanos saule. 100 geriausių Italijos receptų – puikus būdas papildyti savo gamybos ritualus ar ideali dovana gaminti mėgstančiam žmogui. Knygos autorius - Dainora Krasavičiūtė, o ją 2024 metais išleido leidykla Obuolys. Šiame puslapyje taip pat patogiai pateikiamas turinio bei siužeto aprašymas ir bendra santrauka, kuri padės renkantis knygas sau ar dovanai.
Pirkti online patogu, nes mūsų knygynas dirba 24/7 ir užsisakyti bei įsigyti knygą Po Toskanos saule. 100 geriausių Italijos receptų internetu galite bet kuriuo paros metu. Be to, jeigu leidiniui taikoma akcija, jį nusipirksite net pigiau nei įprasta kaina. Taip pat galėsite laisvai rinktis pristatymo ir mokėjimo būdą.
Renkantis padeda ir kitų patogupirkti.lt klientų atsiliepimai, kuriuos galite matyti tiesiog šiame puslapyje. Be to, jeigu tikrai domina įvairūs receptai maistui ir gėrimams, spauskite ant skilties autorius ir pamatysite visas kitas knygas, kurias parašė Dainora Krasavičiūtė ir kurias turime patogupirkti.lt kataloge!