Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Praktinė magija

5.0
(2 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 12,69 €
Kaina su kodu: 7,61 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2021-06-14 Neringa

Labai gražus filmas ir tikrai dar gražesnė knyga!


2024-04-30 12.69 InStock
Į krepšelį 7,61 € -40% su kodu
PATOGU

Knygos "Praktinė magija" aprašymas

Rašytojos Alice Hoffman romanas „Praktinė magija“ kviečia pasinerti į magišką atmosferą, kurioje skleidžiasi nepaprasta vienos šeimos moterų istorija.

Ovensų šeimos moterys nuo seno garsėjo ypatingomis galiomis. Nors jos dažnai buvo kaltinamos dėl visų įmanomų bėdų, sulaukdavo ir paslapčia užsukusių moterų, išgyvenančių beviltiškas meilės kančias.

Kai sesutės Selė ir Džiliana lieka našlaitėmis, jos apsigyvena mažame Masačiusetso miestelyje, ekscentriškų tetų Ovens namuose. Mokykloje mergaitės nepritampa, pravardžiuojamos raganomis, o pajutusios bundančias magiškas galias, pasižada padaryti viską, kad pabėgtų nuo šeimos „dovanos“ ir įsilietų į normalią visuomenę.

Selė ir Džiliana skirtingos lyg diena ir naktis. Džiliana – šviesiaplaukė vilioklė, sudaužiusi kone kiekvieno sutikto vyro širdį. Pirmai progai pasitaikius ji sprunka iš miestelio. Selė išteka, susilaukia dviejų dukryčių, o bandydama atsikratyti raganos reputacijos bei užtikrinti vaikams ramų gyvenimą, išsikrausto į Niujorko priemiestį. Ji bėga nuo burtų, užkalbėjimų ir šnabždesių už nugaros. Abi seserys kiek įmanoma ignoruoja savo prigimtį ir aplink vykstančius keistus reiškinius.

Tačiau vieną dieną Selės namuose pasirodo į bėdą patekusi Džilijana. Ovensų moterys turės ir vėl suvienyti savo jėgas. Ar pavyks joms pabėgti nuo likimo, o gal jis paruošęs ne tik iššūkių, bet ir malonių staigmenų? Kokią kainą esame pasirengę mokėti už meilę? Kaip susitaikyti su savo prigimtimi? Kaip mūsų praeitis veikia dabartį?

„Praktinė magija“ – šilta istorija ir šeimos drama, kurioje autorė Alice Hoffman daug dėmesio skiria seserų ir šeimos tarpusavio ryšiams, moterų padėčiai visuomenėje bei bando atskleisti žmogaus širdies paslaptis. 1998-tais metais romanas buvo ekranizuotas. Pagrindines veikėjas įkūnijo žaviosios Sandra Bullock ir Nicole Kidman.

Alice Hoffman (g. 1952) – populiari JAV autorė. Rašytojos kūriniai tapo „The New York Times“ bestseleriais bei buvo įvertinti įvairiomis premijomis. „Praktinė magija“ – žinomiausia Alice Hoffman knyga. Prie jos populiarumo, žinoma, prisidėjo ir filmas.

Sudomino trumpas aprašymas? O gal matėte filmą? Siūlome būtinai perskaityti ir knygą, kurią patogu įsigyti internetu. Čia leidinius išsirinksite greitai, nes kiekvienas turi santrauką su aprašymu, ištraukomis, puslapių skaičiumi, atsiliepimais ir kitomis detalėmis. Įvairių siužetų skaitiniai labai dažnai kainuoja pigiau, tereikia pasinaudoti akcijomis ir išpardavimais. Pirkti online greita ir paprasta, o asortimente gausu skaitytojų ir kritikų apžvalgose rekomenduojamų knygų.


  • Pavadinimas originalo kalba: Practical magic
  • Autorius: Alice Hoffman
  • Leidėjas: Sofoklis
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 256
  • Formatas: 14x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094443985
  • Vertėjas: Akvilina Cicėnaitė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


2021-06-14

Labai gražus filmas ir tikrai dar gražesnė knyga!

2021-06-07

Romanas puikiai išryškino seserų skirtumus ir tai, kaip jos vis dėlto sugebėjo mylėti ir atleisti viena kitai, nepaisant tarp jų kilusio ginčo. Tai yra vienas iš tų retų atvejų, kai man patiko IR knyga IR filmas, nepaisant didžiulių skirtumų tarp jų.

Parašykite atsiliepimą apie "Praktinė magija"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė užsienio literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Praktinė magija", Alice Hoffman. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Alice Hoffman su knyga "Praktinė magija" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Praktinė magija" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Alice Hoffman. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Praktinė magija" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Praktinė magija" perkama kartu