Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Prekybos mokslai ir studijos Vilniaus universitete 1945 - 2005

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 1,28 €
Kaina su kodu: 1,15 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje
2019-04-04 Artūras

Geras prekybos fakulteto dekanas B.Čereška buvo, matyt tikrai dirbo mėgiamą darbą, jei rado laiko ir turėjo noro, tai aprašyti knygoje.


2024-04-30 1.276 InStock
Į krepšelį 1,15 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Prekybos mokslai ir studijos Vilniaus universitete 1945 - 2005" aprašymas

Monografijoje "Prekybos mokslai ir studijos Vilniaus universitete 1945 - 2005" - nuosekliai aprašomas prekybinio profilio specialistų rengimas Vilniaus universitete nuo jo įkūrimo iki šių dienų, neaplenkiant ir kitų aukštųjų mokyklų, kuriose, nors ir trumpai, buvo rengiami šios srities specialistai.

Prisimenami Amžinybėn iškeliavę dėstytojai, dirbę Prekybos ekonomikos katedroje: doc. Kazimieras Lukša, prof. Marijonas Gregorauskas, doc. Alfonsas Venckus, doc. Liudas Butkevičius ir kt. Daug informacijos, remiantis prisiminimais, protokolų ir asmeninių užrašų medžiaga, pateikiama apie Prekybos ekonomikos katedrą ir 20 metų gyvavusį Prekybos fakultetą. Smulkiai aprašomas studijų procesas: mokymo planai ir jų kaita, priėmimo sąlygos ir stojančiųjų konkursai, mokymo proceso organizavimas, dėstytojų ir studentų darbas.

Prisiminimais apie save ir darbą fakultete dalijasi prof. Antanas Poviliūnas, prof. Sara Ginaitė, prof. Arvydas Pajuodis, prof. Vytautas Vengrauskas, doc. Ksavera Vaištarienė. Aprašoma ir kitų darbuotojų veikla fakultete.

Knygos pabaigoje chronologine tvarka pateikiamas visų prekybinio profilio absolventų, gavusių aukštojo mokslo baigimo diplomus Vilniaus universitete 1945 – 2005 m., sąrašas.



Kiti taip pat domėjosi


2019-04-04

Geras prekybos fakulteto dekanas B.Čereška buvo, matyt tikrai dirbo mėgiamą darbą, jei rado laiko ir turėjo noro, tai aprašyti knygoje.

Parašykite atsiliepimą apie "Prekybos mokslai ir studijos Vilniaus universitete 1945 - 2005"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Memuarai apie mokslą

Bronislavas Čereška pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Prekybos mokslai ir studijos Vilniaus universitete 1945 - 2005", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Prekybos mokslai ir studijos Vilniaus universitete 1945 - 2005" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Prekybos mokslai ir studijos Vilniaus universitete 1945 - 2005" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Prekybos mokslai ir studijos Vilniaus universitete 1945 - 2005"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Bronislavas Čereška tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams.