Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Riana ir du jos vyrai/ Ranierio nuotaka/ Nuodėmės vertas (Šventinis trio 2009)

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2009-11-27 Daiva

Tiesiog nuostabu. Trys labiausiai patikusios istorijos viename. Puiki dovana Kalėdoms.


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 4.03 SoldOut

Knygos "Riana ir du jos vyrai/ Ranierio nuotaka/ Nuodėmės vertas (Šventinis trio 2009)" aprašymas

Julia James
Riana ir du jos vyrai
Bankrutuojančios kompanijos savininko duktė Riana Deivis ryžtasi gelbėti pašlijusius firmos reikalus. Deja, susitikimas su Aleksiu Petrakiu – jaunu ir itin žaviu multimilijonieriumi, merginai tampa lemtingu gyvenimo išbandymu. Ir tik po penkerių metų jiems vėl susitikus, kai graikas turtuolis pirmą kartą pamato savo sūnų, skaitytojui pamažu paaiškėja visa tiesa.

Michelle Reid
Rainerio nuotaka
Dėl pinigų ar iš meilės
Turtuolis Enrikas Ranieris, įtaręs, kad jo meilužė Frėja jam neištikima, išvaro ją iš savo namų. Po trejų metų jis netikėtai sutinka Frėją su dvejų metų sūneliu Nikiu. Po ilgų dvejonių Enrikas patiki, kad Nikis yra jo sūnus, ir nutaria vesti Frėją. Vis dėlto jį graužia įtarimas, kad Frėja artimai bendravo su jo pusbroliu Luku. Tik po intrigų, pažeminimo ir skriaudų Ranieris supranta klydęs...

Penny Jordan
Nuodėmės vertas
Pikantiška… Istorijos meilės gurmanams Kartą Saša jau paspruko nuo gražuolio milijonieriaus Gabrieliaus Kalbrinio ir ištekėjo už kito. Gabrielius jai niekada to neatleido.
Po vyro mirties Saša sužino, kad Gabrielius paveldėjo jos vyro turtą. Negana to, tapo dviejų jos sūnų globėju. Moteris sukrėsta. Tačiau ji lengvai nepasiduos – juk privalo išsaugoti paslaptį, kurios jam nė už ką nevalia sužinoti...
Iš anglų kalbos vertė Jurgita Sajevičienė


Kiti taip pat domėjosi


2010-01-10

Man sis rinkinys nepatiko, visos istorijos mazdaug tokios pat, maoterys paliktos su vaikais ant ranku ir po keliu metu atsitokeje vyrai atsirandantys is po zemiu ir verciantys moteris teketi uz ju... Tikejaus kazko geresnio

2009-11-27

Tiesiog nuostabu. Trys labiausiai patikusios istorijos viename. Puiki dovana Kalėdoms.

Parašykite atsiliepimą apie "Riana ir du jos vyrai/ Ranierio nuotaka/ Nuodėmės vertas (Šventinis trio 2009)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Riana ir du jos vyrai/ Ranierio nuotaka/ Nuodėmės vertas (Šventinis trio 2009)", Julia James, Michelle Reid, Penny Jordan. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Julia James, Michelle Reid, Penny Jordan su knyga "Riana ir du jos vyrai/ Ranierio nuotaka/ Nuodėmės vertas (Šventinis trio 2009)" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Riana ir du jos vyrai/ Ranierio nuotaka/ Nuodėmės vertas (Šventinis trio 2009)" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Julia James, Michelle Reid, Penny Jordan. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Riana ir du jos vyrai/ Ranierio nuotaka/ Nuodėmės vertas (Šventinis trio 2009)" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Riana ir du jos vyrai/ Ranierio nuotaka/ Nuodėmės vertas (Šventinis trio 2009)" perkama kartu