Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Saldžių sapnų

5.0
(3 įvertinimai) Įvertinkite
-40% su kodu: PATOGU
Kaina: 14,39 €
Kaina su kodu: 8,63 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2023-11-23 Jūratė


2024-04-30 14.39 InStock
Į krepšelį 8,63 € -40% su kodu
PATOGU

Knygos "Saldžių sapnų" aprašymas

Švedų autorius Anders Roslund įtempto siužeto trileryje „Saldžių sapnų“ vėl suveda skaitytojus su komisaru Evertu Grensu ir slaptu policijos bendradarbiu Pytu Hofmanu, pažįstamais iš knygos „Ilgiausių metų“. Įtraukia jau nuo pirmo puslapio!

Komisaras Evertas Grensas vis dar jaučia širdgėlą dėl savo mirusios žmonos. Lankydamas kapines jis susipažįsta su moterimi, ateinančia aplankyti tuščio dukrelės kapo. Kadaise vos ketverių sulaukusi mergaitė buvo pagrobta ir nei gyvos, nei mirusios jos niekas nerado.

Susidomėjęs pagrobimo byla komisaras Evertas pradeda kapstytis po senus archyvus ir atranda, kad tuo pačiu metu dingo dar viena keturmetė.

Evertas Grensas įsitraukia į prieš daugybę metų apleistą tyrimą ir pamažu į paviršių pradeda lįsti kraupios detalės. Galiausiai komisaras kreipiasi į buvusį slaptą policijos bendradarbį Pytą Hofmaną, nors kadaise žadėjo palikti jį ir jo šeimą ramybėje. Tačiau Pytas žino kelią į nešvariausius ir pavojingiausius visuomenės užribio sluoksnius. Partnerių laukia netikėtas susidūrimas su blogiu, kurį sunku įsivaizduoti net visko mačiusiems.

Detektyvas „Saldžių sapnų“ – įtemptas, tamsus, bauginantis ir išlaikantis geriausias skandinaviško trilerio žanro tradicijas. Knygos veikėjų psichologiniai portretai įtikinami, o atskleidžiamas blogis verčia gūžtis – jis šalia mūsų.

Anders Roslund (g. 1961 m.) – garsus švedų rašytojas ir žurnalistas, nacionalinio transliuotojo laidos „Kultūros naujienos“ įkūrėjas. Dirbdamas naujienų reporteriu autorius specializavosi kriminalinių ir socialinių temų srityje. Ši patirtis atspindi ir jo įtemptuose trileriuose. Anders Roslund buvo apdovanotas „International Dagger“ prizu už geriausią Europos detektyvą, taip pat „Stiklinio rakto“ prizu už geriausią Skandinavijos kriminalinį romaną. Rašytojo knygos verčiamos į beveik keturiasdešimt kalbų.

Jei mėgstate skandinaviškus trilerius, rekomenduojame „Saldžių sapnų“ įsigyti internetu. Trumpas aprašymas žada įtampą ir baugią atmosferą. Ieškote kitokių skaitinių? Pirkti online rasite labai įvairių knygų, o pasinaudoję gerų kainų, akcijų ir išpardavimų pasiūlymais jų įsigysite pigiau. Verta pasidomėti kitų skaitytojų apžvalgomis ir atsiliepimais. Jie padeda išsirinkti. Taip pat atsižvelkite į informacinę leidinio santrauką, kurioje rasite aprašymą, virtualių ištraukų, puslapių skaičių, leidimo metus ir kitų naudingų detalių.


  • Pavadinimas originalo kalba: Sovsågott
  • Autorius: Anders Roslund
  • Leidėjas: Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 448
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094802317
  • Vertėjas: Mantas Karvelis
  • Iš kokios kalbos versta: švedų

Kiti taip pat domėjosi


2023-11-23

2021-05-31

labai įtraukianti, įtempta, neleidžia atsitraukti iki paskutinio puslapio.

2021-05-21

Šis detektyvų autorius mano knygų lentynoje rikiuojasi kartu su Lars Kepler, Jo Nesbo. Tad jei dar neskaitėte - griebkite abi lietuviškai išleistas šio autoriaus knygas. Sugriaužkite per 2 paras ir su nektantrumu laukite naujų leidimų :D Bus sunku atsitraukti, tad geriau turėti lentynoje- kai norėsis tą gerumą skaitant pakartoti.

Parašykite atsiliepimą apie "Saldžių sapnų"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Skandinavų detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Saldžių sapnų", Anders Roslund. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Anders Roslund su knyga "Saldžių sapnų" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Saldžių sapnų" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Anders Roslund. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Saldžių sapnų" palikti ir jūs.