Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Šarkos sielos šauksmas

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 4.99 SoldOut

Knygos "Šarkos sielos šauksmas" aprašymas

„Šarka, Šarka, asile tu, aš tave paskųsiu, tu nemoki bučiuotis.“
„Ateik čia, Šarka, į snukį gausi.“
„Ko tu čia žliumbi, užtilk, uždusinsiu.“
„Tylos, benkartai, velnio pasėti.“

Grasinimai, pažeminimai, skausmas... Taip gyvenom tarybiniais laikais internatuose. Mušdavo, kas netingėjo, ir ne dėl to, kad esi tik žmogus, o dėl to, kad tu kitoks. Tokių kaip aš buvo šimtai. Niekas negalėjo numatyti, kad išėję iš motinų įsčių patirsime smurtą, išdavystes ir patys tapsime smurtautojais, netgi niekšais. Netapome geresni ir gyvendami pas kai kuriuos savanaudžius globėjus. Tie patys mes – ūgtelėję niekšeliai – taip pat mylėsime, pavydėsime ir keršysime. Bet blogi dalykai niekada nesitęsia amžinai, juos nugali jautrių žmonių meilė, ir tik jiems padedant gali pasiekti tai, ko niekada nesitiki. Dabar gražiausi dalykai man – vakarais tariami dukterų žodžiai: „Mylim tave, tėti...“


  • Autorius: Robertas Šarknickas
  • Leidėjas: Versus aureus
  • Išleidimo metai: 2015
  • Knygos puslapių skaičius: 165
  • Formatas: 14x21, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955345930

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Šarkos sielos šauksmas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių tikros istorijos

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Šarkos sielos šauksmas", Robertas Šarknickas. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Robertas Šarknickas su knyga "Šarkos sielos šauksmas" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Šarkos sielos šauksmas" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Robertas Šarknickas. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Šarkos sielos šauksmas" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Šarkos sielos šauksmas" perkama kartu