NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Saugus prieglobstis (knyga su defektais)

5.0
(6 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2021-05-18 Justas

Dievnu Noros Roberts knygas. Jau žinau ką veiksiu savaitgalį.


Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 4.99 SoldOut

Knygos "Saugus prieglobstis (knyga su defektais)" aprašymas

Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).

Įtempto siužeto Noros Roberts trileris „Saugus prieglobstis“ pasakoja apie žudynes prekybos centre, pakeitusias jas išgyvenusių žmonių likimus.

Eilinis ramus vakaras Portlando prekybos centre, Meino valstijoje. Mergina išsiskyrė su vaikinu ir dabar laukia kino seanso kartu su bičiulėmis, kurios guodžia nusiminusią draugę. Vaikinas kalbina akiniais nuo saulės prekiaujančią merginą į vakarinį kino seansą... Daugybė apsipirkinėjančių mamų, vaikų, pardavėjų, pirkėjų aptarnaujančio personalo – prekybos centras dūzgia lyg avilys.

Tada pasigirsta šūviai: metodiški, nuoseklūs, trukantys vos aštuonias minutes... Užpuolikai nukaunami, tačiau išgyvenusiųjų laukia ilgi mėnesiai košmaro. Kiekvieno iš jų likimas susiklostys skirtingai. Kažkas, matęs herojišką policijos pareigūnų darbą, pasirinks šią profesiją. Ta, kuri drebėjo iš baimės užsidariusi tualete, bandys įamžinti herojus ir aukas meno kūriniuose. Tačiau bus ir tokių, kurie apgailestaus, jog užpuolimo metu žuvo nepakankamai žmonių. Kol išgyvenusieji kabinasi į gyvenimą, šešėlyje tūnantis genijus rengia naujus spąstus – tik jo veikimo taktika šįsyk bus kitokia.

„Saugus prieglobstis“ kartais atrodys kaip įtemptas trileris, kartais kaip šiuolaikinis meilės romanas, netrūks čia ir „brendimo romano“ atspalvių. Ši knyga - Noros Roberts literatūrinis eksperimentas. Tai kitokia nei esame įpratę meilės istorija, kuri įtrauks jau nuo pirmųjų puslapių.

„Naujausias Roberts darbas iš dalies yra trileris, iš dalies romantinė istorija, jis paliečia tragediją išgyvenusių žmonių išgyvenimus ir „New Age“ tikėjimo galią – tai gyvas ir įtraukiantis skaitinys.“
Kirkus Reviews.

„Roberts sukurti veikėjai puikūs, tačiau dar didesnį įspūdį palieka pati istorija, kurioje netrūksta ir dėmesį nukreipiančių detalių, ir gyvybingumo – tai kilsteli kūrinį virš įprastos trileriams kartelės.“
Publisher’s Weekly.

„Saugus prieglobstis“ – puiki, nors ir varginanti, knyga. Dievinu Roberts gebėjimą pasakoti istorijas. <...> Iki paskutinio puslapio jaučiau šiurpuliukus, bet džiaugiuosi baigusi šią knygą, nes Roberts pasaulyje net iš baisiausių dalykų gimsta kas nors gražaus. Gyvenimas tęsiasi ir kiekvienas gali būti laimingas tiek, kiek pats nori. Mergina lieka su vaikinu, blogiukai kenčia – labai. Ir visi išsaugo viltį.“
Dolly R. Sickles, USA Today

Iš anglų kalbos vertė Vilma Krinevičienė


  • Pavadinimas originalo kalba: Shelter in Place
  • Autorius: Nora Roberts
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 496
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955138341

Kiti taip pat domėjosi


2021-05-18

Dievnu Noros Roberts knygas. Jau žinau ką veiksiu savaitgalį.

2021-05-07

Šį kartą meilės mažiau nei įprasta autorės knygoms. Tai tikras trileris, man patiko.

2021-05-07

Esu Roberts gerbėja. Karolinos mėnulis, Priebėga, Nekaltas melas, eilė puikių autorės kūrinių. Ši - ne išimtis. :)

2021-05-05

Labai patiko, netipinis saldus meilės romanas, o įtraukianti ir pilna netikėtų siužetinių vingių istorija.

2021-04-27

Įtaigus ir netikėtas siužetas, daug dramos, detektyvinių motyvų ir romantikos, puikus derinys.

2021-04-16

Smagu skaityti, jei norisi tipinės meilės istorijos, bet mėgstate, jei įsipina ir lengva detektyvinė linija.

Parašykite atsiliepimą apie "Saugus prieglobstis (knyga su defektais)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Saugus prieglobstis (knyga su defektais)", Nora Roberts. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Nora Roberts su knyga "Saugus prieglobstis (knyga su defektais)" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Saugus prieglobstis (knyga su defektais)" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Nora Roberts. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Saugus prieglobstis (knyga su defektais)" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Saugus prieglobstis (knyga su defektais)" perkama kartu