Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Šešėlis

Kaina: 17,59 €
Kaina su kodu: 15,83 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 17.59 InStock
Į krepšelį 15,83 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Šešėlis " aprašymas

Daugelis mūsų turi paslapčių. Dažnas jas slepia net nuo artimiausių draugų ir šeimos. Tokios paslaptys, jei tik būtų atskleistos, galėtų sužlugdyti ilgai kurtą žmogaus karjerą, išardyti jo šeimą, net nulemti jo žūtį.

Detektyvei inspektorei Helenai Greis tenka grumtis su savo asmeniniais demonais itin painiame naujausiame „Eni beni“ autoriaus M. J. Arlidge trileryje „Šešėlis“.

Tamsiausiuose miesto pakampėse verda įvairialypis ir paslaptingas naktinis gyvenimas. Esama įstaigų, kuriose žmonės gali įgyvendinti slapčiausias savo fantazijas, peržengti ribą tarp darbo ir žaidimų, tarp malonumo ir skausmo. Bet dabar viena jų, tikra uždraustų malonumų šventovė, suteršta. Čia įsisuko žudikas.

Detektyvei inspektorei Helenai Greis naujas iškvietimas į nusikaltimo vietą Sautamptono naktiniame klube tampa baisiausiu košmaru. Nuplėšusi lipniąją juostą nuo aukos veido moteris suvokia, kad ši byla bus ne iš lengvųjų. Juk nužudytasis puikiai ją pažinojo.

Po dar vienos žmogžudystės Helena turi pasirinkti, ką paaukos, kad sugautų klastingą ir gerai užsimaskavusį serijinį žudiką, kol jos pačios gyvenimas dar nesubyrėjo į šipulius...

Iš anglų kalbos vertė Bronislovas Bružas


  • Autorius: M. J. Arlidge
  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 352
  • Formatas: 14x23, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090144060

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Šešėlis "

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Šešėlis ", M. J. Arlidge. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar M. J. Arlidge su knyga "Šešėlis " jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Šešėlis " patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė M. J. Arlidge. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Šešėlis " palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Šešėlis " perkama kartu