NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Slapta duktė

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2020-08-30 nijole

labai idomi knyga


Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 14.49 SoldOut

Knygos "Slapta duktė" aprašymas

„Slapta duktė“ – sukrečianti istorija apie įvaikintos moters bandymą surasti savo tikrąją motiną. Atsakymai ne tik išnarplios sudėtingą mįslę, bet ir padės jai geriau pažinti save.

Sabina jaučiasi pakylėta ir nepaprastai laiminga: ji ką tik sužinojo, jog laukiasi, tad skuba šia žinia pasidalinti su artimiausiais žmonėmis – savo tėvais. Ji neabejoja – jie bus tokie pat laimingi, kaip ir ji. Tačiau to, ką išgirdo, moteris nesitikėjo: užuot nudžiugę, jie Sabinai praneša 38 metus slėptą žinią.

Sabina nėra tikroji jų duktė. Ji įvaikinta. Ištarti žodžiai tarsi padalina moters gyvenimą į „prieš“ ir „po“. Jis niekada nebebus toks, kaip anksčiau.

Sukrėsta ir šokiruota Sabina nori sužinoti, kodėl jos įtėviai tiek laiko slėpė šią paslaptį? Ir kas privertė jos tikrąją motiną Lilę atsisakyti kūdikio – padaryti tai, kas kiekvienai motinai yra baisiausia? Sabina leisis ieškoti atsakymų, o ši kelionė atskleis daugybę jos pačios ir įtėvių paslapčių. Be to, išgirsime ir jautrią bei sukrečiančią Sabinos tikrosios motinos Lilės istoriją – ką prieš keletą dešimtmečių turėjo iškęsti nesantuokinio kūdikio susilaukusios vienišos jaunos merginos?

Sabinos ir kitų veikėjų emocijos, jausmai ir aistros tokios įtikinamos ir taip įtraukia į sudėtingą ir painų žmogiškųjų santykių tinklą, jog atrodo, kad rankose laikote ne romaną, bet sukrečiančius memuarus. Tai istorija apie jauną moterį, kuri ieško atsakymo į nelengvą klausimą: Kodėl motina ryžtasi atsisakyti savo vaiko?

„Slapta duktė“ - tai sudėtinga jausmų drama, nagrinėjanti sudėtingą įvaikinimo temą. Apie ją pasakojama iš kelių skirtingų perspektyvų – tikrųjų tėvų, įtėvių, galiausiai, paties vaiko. „Slapta duktė“ pasakoja, koks stiprus ryšys sieja motiną ir vaiką – jo negali nutraukti net ir daugybė prabėgusių metų.

Kelly Rimmer – penkių moterims skirtų romanų autorė, šiuo metu kartu su savo šeima gyvenanti Australijoje. Jos kūriniai išversti į daugiau kaip 20 kalbų, o kai kurie iš jų tapo „USA Today“ bestseleriais.

Iš anglų kalbos vertė Ieva Venskevičiūtė


  • Autorius: Kelly Rimmer
  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 272
  • Formatas: 14x24, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090137611

Kiti taip pat domėjosi


2020-08-30

labai idomi knyga

Parašykite atsiliepimą apie "Slapta duktė"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė užsienio literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Slapta duktė", Kelly Rimmer. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Kelly Rimmer su knyga "Slapta duktė" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Slapta duktė" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Kelly Rimmer. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Slapta duktė" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Slapta duktė" perkama kartu