Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Sniego karalienė

Kaina: 21,29 €
Kaina su kodu: 19,16 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2024-04-30 21.29 InStock
Į krepšelį 19,16 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Sniego karalienė" aprašymas

Viena gražiausių ir garsiausių tikro pasakų karaliaus Hanso Christiano Anderseno pasakų - „Sniego karalienė“. Tai vienas įspūdingiausių ir giliausių jo kūrinių apie didžiausią blogį įveikiančią gerumo ir meilės galią. Ši Ledo šalies istorija apie Gerdą ir Kajų supažindina vaikus su tauriausiomis vertybėmis, moko, kad net sunkiausią gyvenimo akimirką viltis lieka gyva.

Ką daryti, kai tavo draugo širdis ima virsti ledu?

Sniego karalienė – nepaprasto grožio ponia, pasidabinusi iš tūkstančių šalčiu spindinčių žvaigždžių suverptu šydu, žvelgianti ledu žėrinčiomis akimis. Kartą ji aplanko berniuką Kajų ir į jo širdį bei akį įkrenta užkeikto veidrodžio, kuriame visa, kas kilnu ir gražu, virsta tuo, kas pikta ir bjauru, šukės. Geraširdis Gerdos draugas Kajus ima virsti nelaimingu, nuolat suirzusiu berniuku. O vieną dieną Kajus pradingsta.

Sunerimusi Gerda įtaria, kad jos geriausią draugą pagrobė Sniego karalienė ir išsivežė į tolimąją Ledo šalį. Pasiryžusi padaryti viską, kad susigrąžintų draugą, Gerda leidžiasi į pavojų kupiną kelionę sraunia upe, per užburtąjį mišką, kol galiausiai pasiekia Sniego karalienės ledo pilį… Ką turės padaryti Gerda, kad išgelbėtų savo draugą?

Hansas Christianas Andersenas – tikras pasakų karalius. „Sniego karalienė“ – nuostabi pasaka, pranokstanti visas kitas. Tai vienas gražiausių, giliausių jo kūrinių apie didžiausią blogį įveikiančią gerumo ir meilės galią. Nors pirmą kartą ji išleista 1844 metais, bet vis dar išlieka aktuali visiems pasaulio vaikams, supažindina juos su tauriausiomis vertybėmis, moko, kad net sunkiausią gyvenimo akimirką viltis lieka gyva.



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Sniego karalienė"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Stebuklinės pasakos

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Sniego karalienė", kurį pristato Hansas Kristianas Andersenas (Hans Christian Andersen). Siūlome ne tik išsamų "Sniego karalienė" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Hansas Kristianas Andersenas (Hans Christian Andersen). Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Sniego karalienė". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Sniego karalienė" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą.