NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Spragtukas ir Pelių karalius

Kaina: 25,78 €
Kaina su kodu: 20,62 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-03-31 25.779 InStock
Į krepšelį 20,62 € -20% su kodu
PATOGU

Knygos "Spragtukas ir Pelių karalius" aprašymas

Viena gražiausių visų laikų pasakų „Spragtukas ir Pelių karalius“ atgimsta nauju, nepaprasto grožio leidimu, kuris sužavės ne tik kiekvieną nekantriai šv. Kalėdų laukiantį vaiką, bet ir visus suaugusiuosius, kurie mielai leistųsi į nepaprastus Spragtuko nuotykius! Ar pavyks jam įveikti negailestingąjį pelių karalių?

Šokoladu ir cinamonu kvepiantį Šv. Kalėdų vakarą po nuostabiai išpuošta eglute Marija Štalbaum pastebi keistą dovaną – mažą žmogutį trumpomis kojomis, pernelyg didele galva, balta barzda ir labai malonia šypsena. Tai Spragtukas!

Deja, betraiškydamas riešutus Spragtukas sulūžta. Vėlų vakarą Marija, susižavėjusi nauju žaislu, paguldo jį į lėlės lovą – juk jis sužeistas…

Staiga, laikrodžiui išmušus vidurnaktį, pasigirsta triukšmas. Išsigandusi Marija išvysta būrį atgrasių pelių, kurioms vadovauja didžiulė pelė su septyniomis karūnomis – pelių karalius. Mergaitės nuostabai, kovai su pelėmis atgyja visi žaislai, o jiems vadovauja sužeistasis Spragtukas.

Taip prasideda drąsuolio Spragtuko ir negailestingojo pelių karaliaus kova, kurios centre atsiduria Marija. Jai lemta atskleisti didžiausią paslaptį: Spragtukas – tai užburtas princas! Burtai lengvai neišsisklaido, todėl atvėrus vartus į pasakišką fantazijos karalystę Marijai ir Spragtukui tenka patirti kvapą gniaužiančių išbandymų ir neįtikėtinų nuotykių.

„Hoffmanno pasakų grožis atima žadą.“
Kompozitorius Robertas Schumannas

Ernsto Theodoro Amadeuso Hoffmanno 1816 m. sukurtas „Spragtukas ir Pelių karalius“ – tai viena gražiausių visų laikų pasakų. Ji daugybę kartų buvo ekranizuota, kompozitorius Piotras Čaikovskis pagal ją sukūrė nuostabųjį baletą, statomą visame pasaulyje. „Spragtukas ir Pelių karalius“ – jautri ir išmintinga, vaizduotę žadinanti, magiška pasaka, kuri sužavės bet kurio amžiaus skaitytojus.


  • Pavadinimas originalo kalba: Nußknacker und Mausekönig
  • Autorius: Ernst Theodor Amadeus Hoffmann
  • Leidėjas: Obuolys
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 176
  • Formatas: 14x20, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094844119
  • Vertėjas: Rūta Evelina Šutinytė
  • Iš kokios kalbos versta: vokiečių

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Spragtukas ir Pelių karalius"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Kitos pasakų knygos vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Spragtukas ir Pelių karalius", kurį pristato Ernst Theodor Amadeus Hoffmann. Siūlome ne tik išsamų "Spragtukas ir Pelių karalius" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Ernst Theodor Amadeus Hoffmann. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Spragtukas ir Pelių karalius". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Spragtukas ir Pelių karalius" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Spragtukas ir Pelių karalius" perkama kartu