Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Stebuklai

5.0
(3 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2021-08-16 Grazina

Nuostabi knyga.Dziaugiuosi perskaiciuosi.


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 16.89 SoldOut

Knygos "Stebuklai" aprašymas

Vyras paprašė, kad pameluočiau. Nesmarkiai. Pats turbūt net nelaikė to melu, iš pradžių negalvojau, kad meluoju, ir aš. Juk tai, ko jis paprašė, buvo visiška smulkmena.

Jong Ju meluoja duodama parodymus teisme, nagrinėjančiame Stebuklų batiskafo, hiperbarinės deguonies kameros, sprogimo bylą. Meluoja jos vyras Pakas, batiskafo operatorius, meluoja ir jų paauglė dukra Merė. Meluoja liudininkai, nukentėjusieji ir kaltinamoji.

Nuolatinio rūpesčio išvargintos neįgalių vaikų mamos ir žmonos spaudimą gydytis nevaisingumą patiriantis daktaras keletą kartų per savaitę susitikdavo mažame Stebuklų miestelyje Virdžinijoje. Padidinto slėgio deguonies seansai turėjo palengvinti pacientų būklę ir padėti korėjiečių Ju šeimai uždirbti pakankamai pinigų dukters mokslams. Tačiau kažkieno įžiebta ugnis susprogdino viltis ir pražudė du žmones. Tik ar tikrai tai buvo kaltinamųjų suole sėdinti moteris?

Teisme apklausiant vieną veikėją po kito aiškėja – visi jie turi paslapčių. Bjauriausi prietarai ir geriausi ketinimai, santuokos spąstai, įtampos kupina konkurencija ir iššūkiai, tenkantys tėvams, turintiems specialiųjų poreikių vaikų, bendruomenių galios ir pavojai – po detektyviniu „Stebuklų“ siužetu slypi ne viena žmogiška drama.

Angie Kim dar vaikystėje persikraustė iš Seulo Pietų Korėjoje į Baltimorės priemiesčius. Mokėsi Stenfordo Universitete ir Harvardo teisės koledže, ten redagavo Harvard Law Review, vėliau dirbo advokate firmoje „Williams & Connolly“. Jos straipsniai ir apysakos yra laimėję „Glamour“ esė konkursą ir „Wabash“ grožinės literatūros premiją, buvo išspausdinti gausybėje leidinių, įskaitant Vogue, The New York Times, Salon, Slate, The Southern Review, Sycamore Review, The Asian American Literary Review ir PANK. Ji gyvena šiaurinėje Virdžinijos dalyje su vyru ir trimis sūnumis.

„Stebuklų“ autorė Angie Kim apdovanota Edgaro Allano Poe prizu už geriausią debiutinį romaną, knyga tapo The Washington Post bestseleriu, Metų knyga ją paskelbė Time, The Washington Post, CrimeReads, Amazon ir kt.

Knyga išversta į 19 kalbų.


  • Edgaro Allano Poe vardo premija

  • Pavadinimas originalo kalba: Miracle Creek
  • Autorius: Angie Kim
  • Leidėjas: BALTO leidybos namai
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 448
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094871474
  • Vertėjas: Ina Rosenaitė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


2021-08-16

Nuostabi knyga.Dziaugiuosi perskaiciuosi.

2021-05-07

Viena emociškai stipriausiu knygų kada nors skaitytų !!

2021-05-05

Angie Kim debiutinis romanas yra ne TIK mistinis ar primenantis teismo salės dramą, jis savo humanistiniu požiūriu į gyvenimą ir save pritraukia skaitytojų širdis ir mintis. Kim nagrinėja didelius lūkesčius, aukas ir socialinius idealus, kurie formuoja mūsų gyvenimus. Įtraukianti, nepaleidžianti, rekomenduoju skaityti dieną, nes naktį tiesiog nebenorėsite miegoti, kol neperskaitysite iki galo!

Parašykite atsiliepimą apie "Stebuklai"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Stebuklai", Angie Kim. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Angie Kim su knyga "Stebuklai" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Stebuklai" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Angie Kim. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Stebuklai" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Stebuklai" perkama kartu