Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Su Lietuvos vardu per Europą, per pasaulį. Lietuvos krepšinio rinktinių kelias (2014–2019) (knyga su defektais)

Kaina: 4,99 €
Kaina su kodu: 4,49 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje
2020-09-21 Remyga

suzinojau ir daug idomiu, nauju dalyku, visada megau tokius uzkulisius, kuriu visokie delfi nepasiekia... :D


2024-04-30 4.99 InStock
Į krepšelį 4,49 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Su Lietuvos vardu per Europą, per pasaulį. Lietuvos krepšinio rinktinių kelias (2014–2019) (knyga su defektais) " aprašymas

Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).

Daugelis girdėjo frazę, kad krepšinis yra antroji Lietuvos religija. Iš tiesų, per kiekvieną Pasaulio ar Europos čempionatą bei Olimpines žaidynes ištuštėja gatvės ir mūsų šalies gyventojai prilimpa prie televizoriaus. Tačiau krepšinis yra daug daugiau nei vien tik pramoga stebint svarbiausias varžybas ir tą atskleidžia autorių Algimanto Bertašiaus ir Vaidoto Zajarsko sporto istorijos knyga „Su Lietuvos vardu per Europą, per pasaulį. Lietuvos krepšinio rinktinių kelias (2014–2019)“.

Istorinė apžvalga „Su Lietuvos vardu per Europą, per pasaulį. Lietuvos krepšinio rinktinių kelias (2014–2019)“ yra antroji dalis. 2013-tais metais pasirodė sporto istorijos leidinys, skirtas apžvelgti mūsų šalies krepšinio rinktinių kelią nuo 1925 iki 2013. Abu leidiniai apima ne tik vyrų rinktinės istoriją, bet dėmesio skiria ir moterų, jaunimo, jaunių, jaunučių ir vaikų klasės laimėjimams.

Antroje knygoje Algimantas Bertašius ir Vaidotas Zajarskas apžvelgia paskutinio penkmečio krepšinio pasaulio pasiekimus. Varžybų statistika, įžvalgos, rezultatai, visi žaidėjai – tik dalis to, ką rasite šioje istorinėje apžvalgoje. Kiekviena nauja krepšininkų karta turi atlaikyti ankstesnių rinktinių užkeltą kartelę ir gerbėjų lūkesčius, o tai nėra paprasta.

Knyga „Su Lietuvos vardu per Europą, per pasaulį. Lietuvos krepšinio rinktinių kelias (2014–2019)“ gausiai iliustruota penkmečio santrauka, kurią vartydamas kiekvienas krepšinio gerbėjas atgaivins prisiminimus, o puslapių skaičius ištirps pasinėrus į detales apie įsimintiniausias varžybas ir sudėtingą krepšininkų uždavinį garsinti Lietuvos vardą.

Autoriai Algimantas Bertašius ir Vaidotas Zajarskas primena, kad krepšinis nėra tik sporto šaka. Tai mūsų tautos kultūros paveldas. Knyga „Su Lietuvos vardu per Europą, per pasaulį. Lietuvos krepšinio rinktinių kelias (2014–2019)“ svarbi kiekvienam sporto mylėtojui ir istorijos gerbėjui.

Algimantas Bertašius (g. 1934) – sporto istorikas. Jis kartu su bendraautoriais parengė apie dešimt knygų sporto tema, taip pat daugiau nei penkiasdešimt metų rašo straipsnius į Lietuvos ir užsienio žiniasklaidos priemones.

Vaidotas Zajarskas (g. 1987) – Lietuvos krepšinio lygos atstovas spaudai, buvęs krepšininkas, įvairių straipsnių sporto tema autorius.

Domina krepšinio istorija? Leidinį siūlome įsigyti internetu mūsų el. knygyne. Pirkti online greita, patogu ir pigiau, o išpardavimų bei akcijų metu kainos dar sumažėja. Turime ir daugiau sporto bei kito žanro kūrinių – išsirinks kiekvienas. Knygos su įdomiais veikėjais, intriguojančiais siužetais, filosofinėmis mintimis, vaizdingais aprašymais ar patarimais praturtins visus skaitytojus. Apsispręsti, ką dėti į krepšelį padės trumpi aprašymai, knygų ištraukos, bei kitų pirkėjų atsiliepimai. Nepamirškite palikti ir savo apžvalgos!



2020-09-21

suzinojau ir daug idomiu, nauju dalyku, visada megau tokius uzkulisius, kuriu visokie delfi nepasiekia... :D

2020-09-09

Si knyga privalo butu jusu knygu kolekcijoje, jei bent kiek domites krepsiniu...

2020-08-28

Parašykite atsiliepimą apie "Su Lietuvos vardu per Europą, per pasaulį. Lietuvos krepšinio rinktinių kelias (2014–2019) (knyga su defektais) "

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Memuarai apie madą ir sportą

Algimantas Bertašius, Vaidotas Zajarskas pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Su Lietuvos vardu per Europą, per pasaulį. Lietuvos krepšinio rinktinių kelias (2014–2019) (knyga su defektais) ", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Su Lietuvos vardu per Europą, per pasaulį. Lietuvos krepšinio rinktinių kelias (2014–2019) (knyga su defektais) " aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Su Lietuvos vardu per Europą, per pasaulį. Lietuvos krepšinio rinktinių kelias (2014–2019) (knyga su defektais) " už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Su Lietuvos vardu per Europą, per pasaulį. Lietuvos krepšinio rinktinių kelias (2014–2019) (knyga su defektais) "? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Algimantas Bertašius, Vaidotas Zajarskas tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams.