NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Svarsčių kilnojimo sporto istorija Lietuvoje 1970-2010

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 13.17 SoldOut

Knygos "Svarsčių kilnojimo sporto istorija Lietuvoje 1970-2010" aprašymas

Monografija apie Lietuvos svarsčių kilnojimo sporto istoriją. Knygoje pasakojama apie mūsų šalies stipruolius, kurie savo pergalėmis garsėjo ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų.
Monografijoje daug enciklopedinio pobūdžio medžiagos, kuri turės išliekamąją vertę ir neabejotinai prisidės prie šios sporto šakos populiarinimo.


Parašykite atsiliepimą apie "Svarsčių kilnojimo sporto istorija Lietuvoje 1970-2010"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Svarsčių kilnojimo sporto istorija Lietuvoje 1970-2010", Remigijus Naužemys. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Remigijus Naužemys su knyga "Svarsčių kilnojimo sporto istorija Lietuvoje 1970-2010" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Svarsčių kilnojimo sporto istorija Lietuvoje 1970-2010" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Remigijus Naužemys. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Svarsčių kilnojimo sporto istorija Lietuvoje 1970-2010" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Svarsčių kilnojimo sporto istorija Lietuvoje 1970-2010" perkama kartu