Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Tamsus vanduo (knyga su defektais)

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2021-09-29 zina

Visos geros jo knygos.


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 3.99 SoldOut

Knygos "Tamsus vanduo (knyga su defektais)" aprašymas

Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).

Skaitytojų pamėgta detektyvė Erika Foster sugrįžta! Rašytojo Robert Bryndza knyga „Tamsus vanduo“ yra jau trečioji serijos dalis. Pirmą kartą nusikaltimų tyrėją Eriką susitikome detektyve „Mergina lede“, o antroji dalis yra „Grėsmė naktyje“.

Kiekviena Robert Bryndza rašomos serijos dalis atrodo vis tamsesnė ir labiau įtraukianti. Autorius kuria personažus, kurie yra realistiški, turi ydų, tačiau skaitytojai juos dievina. Pagrindinė šių knygų veikėja Erika Foster yra tiesmuka, niūri, tačiau velniškai gerai narplioja nusikaltimus.

Prieš dvidešimt šešeris metus dingo septynerių metukų Džesika Kolins. Jos veidas mirgėjo visuose laikraščiuose bei televizijos laidose, tačiau dingimo mįslė taip ir liko neišaiškinta. Ši neišspręsta byla sutrypė jos tyrėjus, bet nepaliko nė vieno atsakymo. Ir štai, sena istorija vėl prikeliama.

Detektyvė Erika Foster paliko Žmogžudysčių skyrių ir kartu su organizuoto nusikalstamumo komanda tiria narkotikų bylą. Netikėtai ji sužino, kad svarbus įkaltis galėjo būti paskandintas apleistame karjere šalia Londono. Tyrėja duoda nurodymus išnaršyti vandens telkinio dugną ir narai dumblyne randa ne tik narkotikų pilną lagaminą, bet ir vaiko skeletą. Ekspertai netrunka išsiaiškinti, kad tai ta pati, prieš daugybę metų dingusi mergaitė. Erika Foster imasi ir šios bylos, tačiau yra kažkas, kas labai nenori, kad tiesa būtų išaiškinta!

Knygoje „Tamsus vanduo“ autorius leidžia dar geriau susipažinti su Erikos Foster asmenybe ir jos išsibarsčiusia šeima. Siužetas įtraukia nuo pat pirmų puslapių, o rašytojas puikiai manipuliuoja keldamas įtampą bei į dienos paviršių traukdamas vieną paslaptį po kitos.

Robert Bryndza yra britų autorius, kuris ketino tapti aktoriumi ir šio meno mokėsi šešeris metus. Kurį laiką neturėdamas darbo ji pradėjo rašyti. Pirmiausiai Robert sukūrė komedijos pasirodymą, kurį pristatė Edinburgo festivalyje. Vėliau jis parašė keturis romantinius romanus, kuriuos pats ir išleido. Šios knygos tapo „Amazon“ bestseleriais ir buvo parduotos ketvirčio milijono tiražu.
Pirmas kriminalinis romanas „Mergina lede“ pradėjo detektyvės Erikos Foster seriją. Knyga buvo parduota milijono tiražu bei apdovanota „Dead Good Reader Award“ premija už kiečiausią (angl. kick-ass) moters personažą. Autoriaus knygos verčiamos į trisdešimt kalbų ir skaičiuoja milijoninius pardavimus visame pasaulyje.

Iš anglų kalbos vertė Jurgita Jėrinaitė


  • Autorius: Robert Bryndza
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 336
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955139003

Kiti taip pat domėjosi


2021-09-29

Visos geros jo knygos.

Parašykite atsiliepimą apie "Tamsus vanduo (knyga su defektais)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Tamsus vanduo (knyga su defektais)", Robert Bryndza. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Robert Bryndza su knyga "Tamsus vanduo (knyga su defektais)" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Tamsus vanduo (knyga su defektais)" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Robert Bryndza. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Tamsus vanduo (knyga su defektais)" palikti ir jūs.