NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Tobulas moters kūnas

Kaina: 22,29 €
Kaina su kodu: 15,60 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 22.29 InStock
Į krepšelį 15,60 € -30% su kodu
PATOGU

Knygos "Tobulas moters kūnas" aprašymas

Ar turėti tobulą kūną ir atrodyti taip, kaip atrodo pasaulinės žvaigždės – įgyvendinama svajonė? Ilka Rae Adams sako moterims – TAIP! Jūs galite!

Daugybė moterų sako norinčios turėti stangrų, tvirtą kūną, išryškinti raumenis ir atrodyti taip, kad matytųsi, jog jos nesibaido sporto salės. Puikūs tikslai, tačiau būdai, kuriais mėginama jų siekti, yra absoliučiai niekam tikę. Kodėl merginos pasiruošusios išleisti paskutinį kvapą aerobikos treniruočių salėje neleisdamos sau nei atsikvėpti, nei gurkštelėti vandens vien tam, kad per valandą padarytų viską, kas įmanoma, o jei to neužtenka, kai kurios pasilieka antrai ar net trečiai treniruotei, kad jų sėdmenys, rankos ar pilvo raumenys būtų tvirtesni?

Mielosios, jei iš tiesų norite pagerinti savo fizinius duomenis, pastelinių spalvų „barbiškus“ svarmenis teks pakeisti į tikrus vyriškus svarmenis. Jei norite sportiško ir stangraus kūno, teks „kilnoti geležį“. Negali tikėtis „stangraus“ kūno, jei netreniruoji raumenų.

Knygoje „Tobulas moters kūnas“ mitybos ir sporto specialistė, asmeninė trenerė, Miss Namibija titulo laimėtoja, šokių mokytoja ir bestselerio „Supermaistas“ (2015 m.) autorė Ilka Adams dalijasi patarimais, kaip padailinti moteriškas formas ir suformuoti svajonių figūrą. Autorė tvirtai įsitikinusi, kad neegzistuoja standartinis, vienodų išmatavimų modelis – moteris graži tada, kai ji sveika ir laiminga. O sveikas kūnas turi būti stiprus, tvirtas ir raumeningas. Knygoje Ilka pataria moterims, kaip pasiekti norimas proporcijas ir išryškinti linijas, tiksliai paaiškina, kaip teisingai treniruotis namuose ir sporto salėje, kad nepakenktų sveikatai.

Knygoje "Tobulas moters kūnas" rasite:
• Kokie yra skirtingi moterų kūno tipai ir kas būdinga kiekvienam;
• Koks turėtų būti skirtingų kūno tipų moterų idealus svoris, kūno riebalų kiekis ir matmenys;
• Kaip derinti treniruotes su menstruacijų ciklu;
• Kokią treniruočių programą turėtumėte pasirinkti;
• Kokios būna treniruočių programos ir kaip pasirinkti jums naudingiausią;
• Kokie galimi treniruočių pratimai: daugiau nei 130 aprašymų su nuotraukomis, kaip formuoti ir tobulinti sėdmenis, šlaunis, pilvą, pečius, krūtinę, rankas, blauzdas;
• Motyvuojančių gyvenimo istorijų su nuotraukomis, kuriomis dalijasi sporto salių nevengiančios moterys.


  • Autorius: Ilka Rae Adams
  • Leidėjas: Obuolys
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 336
  • Formatas: 18x25, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094840296

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Tobulas moters kūnas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie mūsų kūną, mankštą

Ilka Rae Adams pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Tobulas moters kūnas", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Tobulas moters kūnas" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Tobulas moters kūnas" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Tobulas moters kūnas"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Ilka Rae Adams tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Tobulas moters kūnas" perkama kartu