NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Vilniaus padavimai

Kaina: 4,69 €
Kaina su kodu: 3,28 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 4.69 InStock
Į krepšelį 3,28 € -30% su kodu
PATOGU

Knygos "Vilniaus padavimai" aprašymas

Nedaug yra miestų, kurie turėtų tokią įspūdingą istoriją, architektūrą, gamtą kaip Vilnius. Kiekvienas senos gatvės vingis, šimtmečių senumo bažnyčios, namai, kalvos ir upių slėniai traukia akį ir masina sužinoti jų slepiamas istorijas, įminti saugomas paslaptis.

Ši XX a. pradžioje parašyta knyga „Vilniaus padavimai“ – tikras lobis Vilniaus mylėtojams, ieškantiems įkvėpimo paklaidžioti po jau žinomas miesto vietas ir mažiau pažįstamus užkaborius.

Knygoje „Vilniaus padavimai“ – kone 40 iš kartos į kartą perduodamų istorijų: pagal gydytojo ir istoriko Vladislavo Zahorskio laiškus P. Vingio atpasakotuose padavimuose atgyja magiškas ir paslaptingas Vilnius.


  • Leidėjas: Tyto alba
  • Išleidimo metai: 2022
  • Knygos puslapių skaičius: 192
  • Formatas: 22x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094666506

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Vilniaus padavimai"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Sakmių, padavimų, liaudies kūrybos knygos

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Vilniaus padavimai", kurį pristato . Siūlome ne tik išsamų "Vilniaus padavimai" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido . Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Vilniaus padavimai". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Vilniaus padavimai" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Vilniaus padavimai" perkama kartu