Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Žiemos sodas

5.0
(6 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2022-08-31 Rasa Pečiulaitė

Puiki knyga, labai lengvai ir greitai skaitosi, verta paskaityti, net įdomu kaip kitos knygos šios autorės.


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 11.99 SoldOut

Knygos "Žiemos sodas" aprašymas

Bestseleriu autorės Kristin Hannah romanai nagrinėja skaudžias temas, sukrečia ir graudina. Ne išimtis ir knyga „Žiemos sodas“, pasakojanti apie moters stiprybę bei kovą už gyvenimą ir savo gyvybę.

Ania, Nina ir Mereditė – motina ir dvi dukros – knygos veikėjos, niekada nejutusios tarpusavio ryšio. Seserys niekada nesuprato, kodėl jų mama, taip mylinti savo vyrą, yra tokia šalta dukroms.

Nina Vitson visada troško tapti fotografe, pabėgti iš šaltų namų ir klajoti po pasaulį. Jos svajonė išsipildė. Mereditė – šeimos žmogus, puiki mama, mėgstanti prižiūrėti sodą. Abi seserys į gimtuosius namus grįžta atsisveikinti su tėvu. Žmogumi, kuris visada buvo šiltas, apgaubė jas meilę ir vienintelis bandė sukurti ryšius ten, kur ji nebuvo – tarp savo žmonos ir vaikų. Prieš pat mirti tėvas priverčia Niną ir Mereditę pasižadėti, kad jos dar kartą išklausys savo mamos mėgstamą rusų pasaką ir privers ją papasakoti iki galo.

Tiesa, vaikystėje girdėta pasaka šį kartą kitokia. Tai pasaka apie Rusiją, Stalino represijas, Leningrado apsiaustį, badą, mirtį, išlikimą. Apie laikus, kai vienintelis maistas buvo tapetų klijai, o kiekviena išgyventa diena – laimėjimas. Ši pasaka dukras priverčia kitomis akimis pažiūrėti į savo motiną ir jai tekusius likimo išbandymus.

Kristin Hannah „Žiemos sodas“ – romanas apie viltį ir meilę. Tai drama, kupina šeimos paslapčių, santykių peripetijų, įdomių personažų, pasiaukojimo. Siužetas nustebins ne kartą, o istorija privers jaudintis ir širdį plakti greičiau. Įtaigūs aprašymai nukels į karo laikų Rusiją, kur šaltis įsismelkia iki pat kaulų, o badas pražudė šimtus tūkstančių žmonių.

Išgirsta istorija iš pagrindų supurto Vitsonų seseris, bet ar dar ne per vėlu sukurti ryšius, kurių jos taip trokšta?

Kristin Hannah (g. 1960 m.) – populiari amerikiečių autorė, apdovanota įvairiais literatūriniais prizais. Pieš atsidėdama rašytojos karjerai, Kristin Hannah dirbo teisininke. Ji sukūrė daugiau nei dvidešimt romanų. Atsiliepimuose itin palankiai vertinami „Lakštingala“, „Sugrįžimas į Aliaską“ bei „Namų forntas“.

Iš anglų kalbos vertė Ieva Albertavičienė

Ieškote jautrios, sukrečiančios istorijos apie šeimos dramas ir karo išgyvenimus? Trumpas aprašymas žada, kad „Žiemos sodas“ gali atitikti lūkesčius. Siūlome knygą įsigyti internetu ir įsitikinti. Norite kitų žanrų literatūros? Online knygyne pirkti rasite daug gerų knygų, tiek naujų, tiek rekomenduojamų apžvalgose. Kainos draugiškos, o išpardavimai ir akcijos sudaro progą apsipirkti dar pigiau. Išsirinkti literatūrą padeda santraukos su trumpais aprašymais, ištraukomis, puslapių skaičiumi ir kt. informacija.


  • Pavadinimas originalo kalba: Winter Garden
  • Autorius: Kristin Hannah
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 400
  • Formatas: 15x21, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955139621
  • Vertėjas: Ieva Albertavičienė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


2022-08-31

Puiki knyga, labai lengvai ir greitai skaitosi, verta paskaityti, net įdomu kaip kitos knygos šios autorės.

2022-05-01

Įdomi, įtraukianti, su istorinėmis detalėmis knyga.

2021-12-21

Knyga tikrai puiki, verčianti kitaip pažvelgti į kasdienius rūpesčius

2021-02-27

Nuostabi knyga perskaičiau per pusantros paros.

2021-02-24

Labai greitai perskaičiau šią knygą, norėjosi kuo greičiau sužinoti šeimos paslaptis. Jautri, sukrečianti istorija. Puiki knyga.

2021-02-01

Nuostabi knyga. Skaičiau ir negalėjau atsitraukti. Gili, jautri istorija. Rekomenduoju

Parašykite atsiliepimą apie "Žiemos sodas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė užsienio literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Žiemos sodas", Kristin Hannah. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Kristin Hannah su knyga "Žiemos sodas" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Žiemos sodas" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Kristin Hannah. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Žiemos sodas" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Žiemos sodas" perkama kartu