NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Žurnalas "Keliauk!" 2019. Vasara

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 2.79 SoldOut

Knygos "Žurnalas "Keliauk!" 2019. Vasara" aprašymas

Vasara kvepia pievų gėlėmis, svaigia kelionių nuojauta, kai traukia nors į pasaulio kraštą, kur atradimai veja vienas kitą ir kur taip gera tiesiog būti! Kur stovi šiltą vakarą po žvaigždėtu dangumi, kojas įmerkęs į vandenyną ir išgyveni užplūstančią įkvėpimų bangą...

Žurnalo „Keliauk!" vasaros numeris kviečia patirti naujų išgyvenimų! Kokie atradimai ir pamokos lydėjo Indijoje, dalijasi keliautojas Jokūbas Laukaitis, apie danų laimės jausmą ir gražiausias Danijos vietas pasakoja Laura Mortensen – čia jos šeima leidžia savo jaukias vasaras, apie Normandijos grožį ir pažintį su impresionistų dailininkais rašo žurnalistė ir keliautoja Neringa Černiauskienė. Mintimis apie kalnų šauksmą ir patirtis Naujojoje Zelandijoje dalijasi keliautoja Agnė Rimšaitė. „Tai – viena gražiausių vasarų mano gyvenime! Zelandijoje mums buvo svarbiausia neskubėti ir mėgautis kiekviena diena, juk kažin, ar dar kada turėsime tokią nerūpestingą vasarą“, − prisipažįsta ji. Šiais metais JAV Didžiojo kanjono nacionalinis parkas švenčia šimto metų jubiliejų – apie tai rasite rubrikoje „Žvilgsnis giliau". Įstabaus grožio Škotijos salomis žavisi Milda Butkienė, o kodėl Pietų Afrikos žmonės savo kraštą vadina Vaivorykštės šalimi, intriguoja keliautoja ir rašytoja Gabrielė Štaraitė. Kilusį kelionių troškulį malšinti Huracan kava kviečia Vytautas Kratulis, vedžiodamas kava kvepiančiais LDK didikų Pacų keliais. Na, o jei pasiilgote turistų dar neatrastų vietų, jus sudomins aktorės Jovitos Balčiūnaitės istorija iš kitos pasaulio pusės – Ramiojo vandenyno salų.

Tiems, kas supranta, kiek neatrasto grožio Lietuvoje, parengėme pasakojimą apie Zarasų burtus, o apie pažintį su žygeiviais ir keliones po Lietuvą pasikalbėjome su Vytautu Rumsku. Visko net neišvardysi − atsiverskite naujausią numerį ir patys sužinokite!

Juk visos kelionės pilnos atradimų!


  • Leidėjas: Aukso pieva
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 112
  • Formatas: 22x28, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9772538716010

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Žurnalas "Keliauk!" 2019. Vasara"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie keliones

pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Žurnalas "Keliauk!" 2019. Vasara", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Žurnalas "Keliauk!" 2019. Vasara" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Žurnalas "Keliauk!" 2019. Vasara" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Žurnalas "Keliauk!" 2019. Vasara"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Žurnalas "Keliauk!" 2019. Vasara" perkama kartu