NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Žvaigždės virš Romos

Kaina: 15,29 €
Kaina su kodu: 13,76 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-03-31 15.29 InStock
Į krepšelį 13,76 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Žvaigždės virš Romos" aprašymas

Tik noriu, kad žinotum ir visąlaik prisimintum: viskas, kas nutiko, nutiko iš meilės – man, tau, visai mūsų šeimai. Po visų mūsų gyvenimais tiksi bomba, vardu Meilė, taip ir turi būti.

„Žvaigždės virš Romos“ – tai istorija apie meilę, dėl kurios ryžtamasi paminti save ir dešimtmečius slėpti gniuždančią tiesą, ir kartu – romanas apie Romos didybę.

Bėgdama nuo didžiausios klaidos gyvenime Frančeska viską iš naujo pradeda Romoje: stumia dienas padėdama keliautojams atrasti Amžinąjį miestą, vakarus – artimų draugų būryje su grapos taurele. Netikėta pažintis su kaimyne vikonte Elena apverčia ramią merginos kasdienybę aukštyn kojomis. Pasakiškai turtinga ir ne mažiau paslaptinga aristokratė įkalba Frančeską parašyti jos biografiją, prieš tai išgavusi pažadą neieškoti apie ją informacijos niekur kitur. Klausydamasi vikontės pasakojimų mergina ima suprasti, kad iš pirmo žvilgsnio tobulas Elenos gyvenimas yra persmelktas skausmo ir išdavysčių. Įspūdingo grožio turtingai moteriai negali atsispirti nė vienas vyras, tačiau to, kuriam Elena patikėjo širdį, jai nevalia turėti.

Bet ar aristokratė kalba tiesą? Frančeskos abejones sustiprina požemių vikontės rūmų prieigose tyrinėjimai, jų metu paaiškėja stulbinama Elenos gyvenimo ir meilės istorija. Ir gimsta nauja – Frančeskos.

Karen Swan (Karen Svon), 20 tarptautinių bestselerių autorė, puikiai pažįstama lietuvių skaitytojams – jau išversta vienuolika jos romanų. Rašytojos kūryba gretinama su Lucindos Riley, Santos Montefiore, Noros Roberts, jos knygos nuolat perleidžiamos dideliais tiražais daugybe kalbų. Buvusi mados žurnalistė jau atrado savą romanų formulę: centre – meilės istorija, į kurią įpinamas istorinis kontekstas, o skrupulingai ištyrinėta veiksmo vieta nukelia į įvairiausius pasaulio kampelius („Paryžiaus paslaptis“, „Pabėgimas į Graikiją“, „Ispaniška vasara“, „Slaptoji įlanka“, „Vasara Kornvalyje“). Dar ji rašo ir kalėdinius romanus, be kurių jos skaitytojai nebeįsivaizduoja Kalėdų.


  • Pavadinimas originalo kalba: The Rome Affair
  • Autorius: Karen Swan
  • Leidėjas: Tyto alba
  • Išleidimo metai: 2022
  • Knygos puslapių skaičius: 512
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094666285
  • Vertėjas: Rasa Stamkauskienė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Žvaigždės virš Romos"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė užsienio literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Žvaigždės virš Romos", Karen Swan. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Karen Swan su knyga "Žvaigždės virš Romos" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Žvaigždės virš Romos" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Karen Swan. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Žvaigždės virš Romos" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Žvaigždės virš Romos" perkama kartu