NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Knygų kategorija „Siaubo knygos paaugliams“ skirta tiems jaunuoliams, kuriems patinka lengvi šiurpuliukai, paslaptys ir vaiduoklių istorijos. Nuo klasikinės literatūros iki premijomis apdovanotų šiuolaikinių autorių – atraskite įdomias ir netikėtas siaubo knygas.

Rasta: 36
  1. 1
  2. 2

Kentervilio pilies vaiduoklis | Oskaras Vaildas (Oscar Wilde)
-27% su kodu: PATOGU
11,28 €
Kaina su kodu: 8,23 €
Turime sandėlyje
Vandenynas kelio gale | Neil Gaiman
-10% su kodu: PATOGU
13,33 €
Kaina su kodu: 11,99 €
Turime sandėlyje
Gegutės daina | Francis Hardinge
-27% su kodu: PATOGU
11,79 €
Kaina su kodu: 8,61 €
Turime sandėlyje
Vaiduoklių namo paslaptis | Kristina Ohlsson
-25% su kodu: PATOGU
9,69 €
Kaina su kodu: 7,27 €
Turime sandėlyje
Ypatingų vaikų namai 1 | Ransom Riggs
-30% su kodu: PATOGU
19,02 €
Kaina su kodu: 13,31 €
Turime sandėlyje
Ypatingų vaikų namai 2. Kiaurymių miestas | Ransom Riggs
-30% su kodu: PATOGU
19,02 €
Kaina su kodu: 13,31 €
Turime sandėlyje
Laiko mašina. Daktaro Moro sala (knyga su defektais) | Herbert George Wells
-10% su kodu: PATOGU
6,29 €
Kaina su kodu: 5,66 €
Turime sandėlyje
Ypatingų vaikų namai 3. Sielų biblioteka | Ransom Riggs
-30% su kodu: PATOGU
17,44 €
Kaina su kodu: 12,21 €
Turime sandėlyje
Sabrielė | Garth Nix
-10% su kodu: PATOGU
7,06 €
Kaina su kodu: 6,35 €
Turime sandėlyje
Dienoraštis iš bunkerio | Kevin Brooks
-28% su kodu: PATOGU
13,19 €
Kaina su kodu: 9,50 €
Turime sandėlyje
Žmogus, kuris nežinojo, kas yra baimė. Šiurpios lietuvių pasakos ir sakmės | Gytis Vaškelis, Jūratė Šlekonytė
-10% su kodu: PATOGU
22,96 €
Kaina su kodu: 20,67 €
Turime sandėlyje
Rasta: 36
  1. 1
  2. 2

Skilties „Siaubo knygos paaugliams“ istorijos labai skirtingos ir patiks įvairiausi skonio jaunimui. Beje, šios knygos suteikia malonių skaitymo akimirkų ir suaugusiems. Bauginantys siužetai visiems sukelia šiek tiek adrenalino, o siaubo romanus labai smagu skaityti palindus po stora antklode, kai lauke ūžauja vėtros, o vaizdą už lango skalauja lietūs.

Viena top skaitomiausių kategorijos autorių yra švedų rašytoja Kristina Ohlsson. Ji labai populiari tiek savo gimtojoje šalyje, tiek Lietuvoje. Rašytojos knygos labai atmosferinės ir baugios. Skaitytojų laukia paslaptys, siužeto vingiai, šiurpūs veikėjai ir drąsūs herojai – viskas, ko reikia gerai istorijai. Daugelis autorės vystomų siužetų nukelia į nuošalius namus ar salas, kuriose vyksta nepaprasti įvykiai.

Tiems, kurie dar tik susipažįsta su žanru, rekomenduojame klasiką. Bram Stoker „Drakula“ tikrai nenuvils. Pirmą kartą 1897-ais metais pasirodęs pasakojimas apie draugų kovą su aristokratu ir vampyru Drakula tapo kultiniu reiškiniu. Knyga buvo ekranizuota, o garsusis Drakula atpažįstamas net tiems, kurie niekada neskaitė šios knygos.

Dar vienas dėmesio vertas klasikas – Herbert George Wells. Jo kūriniai  „Laiko mašina“ ir „Daktaro Moro sala“ yra labai populiarios siaubo istorijos, rekomenduojamos jau vyresnio amžiaus paaugliams bei jaunimui. Verta susipažinti ir Mary Shelley kūriniu „Frankenšteinas“. Šioje knygoje knygoje nagrinėjamos etinės eksperimentų su žmogaus gyvybe temos, kurios dar ilgai nepraras aktualumo.

Ieškantiems šiuolaikinių istorijų, siūlome internetu įsigyti Frances Hardinge knygų. Šios autorės kūryba sulaukė palankaus kritikų ir skaitytojų vertinimų bei įvairiausių apdovanojimų. Mistiniai psichologiniai siaubo kūriniai savo siužetais kelia šiurpą, o tuo pačiu kviečia diskutuoti apie pamatines vertybes ir žadina fantaziją.

Psichologinių trilerių gerbėjams patiks Kevin Brooks knygos, o ypač jau ne vieno leidimo sulaukęs šiurpus romanas „Dienoraštis iš bunkerio“. Autorius vilioja pasižvalgyti į tamsiausias žmonijos puses, o knyga rekomenduojama tik stiprių nervų skaitytojams.

Dar daugiau siaubų rasite Ransom Riggs, Paul van Loon, Lauren Oliver, Garth Nix ir kitų autorių knygose, kurios patogiai nugulė į kategoriją „Siaubo knygos paaugliams“. Naujų ir įdomių siaubo romanų galite įsigyti už itin patrauklią kainą. Tereikia pasinaudoti nuolat rengiamomis akcijomis, išpardavimais ir kitais karštais pasiūlymais.

Klausimai apie kategorijos prekes

Kokios prekės yra populiariausios kategorijoje - Siaubo knygos paaugliams?

Kokios prekės yra naujausios kategorijoje - Siaubo knygos paaugliams?

Kokios prekės yra geriausiai įvertintos kategorijoje - Siaubo knygos paaugliams?