„Pasakos apie princeses“ – knygelių vaikams kategorija, kurią vienija istorijos apie šaunias ir drąsias princeses bei karalaites. Istorijos įtrauks į nepaprastai spalvingą pasaulį, kuriame pildosi svajonės bei laukia nuotykiai.

Rasta: 54
  1. 1
  2. 2

Muzikinė istorija. Miegančioji gražuolė |
  • Nemokamas knygos pristatymas
-70% su kodu: PATOGU
26,92 €
Kaina su kodu: 8,07 €
Turime sandėlyje
Snieguolė |
-35% su kodu: PATOGU
8,99 €
Kaina su kodu: 5,84 €
Turime sandėlyje
Princesių istorijos. 5 minučių pasakos |
-10% su kodu: PATOGU
5,69 €
Kaina su kodu: 5,12 €
Turime sandėlyje
Pasakos iš aukso skrynelės. Su lipdukais ir galvosūkiais |
-10% su kodu: PATOGU
7,91 €
Kaina su kodu: 7,12 €
Turime sandėlyje
Pelenė. Pasakų knyga su erdviniais paveiksliukais (knyga su defektais) |
-10% su kodu: PATOGU
5,99 €
Kaina su kodu: 5,39 €
Turime sandėlyje
Miegančioji gražuolė |
-10% su kodu: PATOGU
2,77 €
Kaina su kodu: 2,49 €
Turime sandėlyje
Ledo šalis. Šiaurės pasakėlės |
-35% su kodu: PATOGU
11,11 €
Kaina su kodu: 7,22 €
Turime sandėlyje
Pelenė |
-10% su kodu: PATOGU
2,78 €
Kaina su kodu: 2,50 €
Turime sandėlyje
Rasta: 54
  1. 1
  2. 2

Stebuklingos pasakos apie princeses labai patinka visiems vaikams. Jiems paprasta susitapatinti su žavingais veikėjais. O jų šiose istorijose sutiksite įvairių. Juk princesėms teks įveikti įvairias kliūtis ir pavojus, kuriuos sukelia raganos ir kiti priešai, o į pagalbą ateina nykštukai bei žvėreliai.  

Kategorijoje dominuoja knygos, iliustruotos „Disney“ kompanijos piešiniais, kuriuos puikiai atpažįsta daugelis vaikų. Jie iš karto gali įvardinti pamėgtas princeses: Arielę, Zasminą, Gražuolę, Auksaplaukę ir kitas. Tačiau šioje skiltyje rasite ir kitų dailininkų piešiniais iliustruotų pasakų.

Trumpos stebuklinės pasakos puikiai tiks prieš miegą. Klausydami tėvų skaitomų istorijų apie bjaurias raganas, užgaidžias fėjas ar gražiąsias karalaites vaikai greitai panirs į sapnų karalystę. Dauguma tokių pasakų baigiasi gerai, todėl nesukelia streso.

Rekomenduojame atkreipti dėmesį į interaktyvias knygeles. Pavyzdžiui, leidinys „Labai labai seniai... Pelenė“ turi laikroduką. Sukdami rodykles vaikai sužinos, kelintą valandą fėja aplankė Pelenę ir kada ji pametė kurpaitę. Taip mažyliai nejučia pažins laikrodį ir valandas! Siūlome ir spalvinimo knygeles, kurios padės kūrybingai leisti laiką, lavinti fantaziją ir miklinti mažylių rankutes. Tikime, kad vaikus taip pat tikrai nudžiugins pasakų knygelės su garsais.

Turime ir knygučių pradedantiesiems skaitytojams. Svarbu, kad pirmieji vaiko skaitiniai būtų įdomūs ir įtraukiantys. Dažnai šių leidinių tekstas išspausdintas didžiosiomis raidėmis, o kartais ir skiemenuotai. Susidomėję princesių nuotykiais vaikai greitai ims jungti raides į žodžius, žodžius į sakinius ir jau patys skaitys nuostabias pasakas.

Tarp TOP skaitomiausių knygelių patenka tie leidiniai, kuriuose spausdinamos pasakos, paremtos garsių pasakorių brolių Grimų bei Hanso Kristiano Anderseno kūriniais. Tai gerai žinomos istorijos „Pelenė“, „Undinėlė“, „Miegančioji gražuolė“, „Gražuolė ir pabaisa“, „Snieguolė“, „Coliukė“, „Princesė ant žirnio“ ir kitos. Vaikams šios pasakos suteiks daug džiaugsmo, o suaugusiems sukels nostalgiją, juk jos sekamos karta iš kartos.

Pasakos – žanras, kuris patinka daugeliui, nesvarbu, koks skaitytojų amžius, tad siūlome knygeles patogiai pirkti internetu ir pasirūpinti mažylių skaitiniais. Kartu su princesėmis jie užmigs, mokysis skaityti ar tobulins kitus savo įgūdžius.

Online knygyne vyksta daug akcijų bei išpardavimų, o jų metu daug gerų knygų, kurios patiks ne tik vaikams, bet ir suaugusiems vyrams bei moterims, įsigysite už žemą kainą.