Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Mažasis princas

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2009-02-25 aurelija

knyga skaiteme,kartu su dukra,aptardamos kiekviena minti.nuostabi pasaka ir vaikui ir suaugusiam!!!!!


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 14.99 SoldOut

Knygos "Mažasis princas" aprašymas

„Mažasis princas“ - iliustruotas originaliais Antoine de Saint-Exupéry piešiniais, ypatingas didelio formato leidimas.

Dykumoje nukritusio lėktuvo pilotas sutinka berniuką, kuris vienas gyvena savo mažoje planetoje, bet kartais nukeliauja į kitas planetas, kad sužinotų svarbiausių gyvenime dalykų: kas yra draugystė, vienatvė, lemtis ir meilė.

1943 m. Niujorke gimęs „Mažasis princas“ yra pasaulinis leidybos fenomenas, išverstas į daugiau nei 300 kalbų ir dialektų. Daugiau nei 200 milijonų egzempliorių išleista filosofinė pasaka, skelbianti žmogiškąsias vertybes, jau beveik 80 metų nepraranda populiarumo. Tiesdamas tiltus tarp kartų, žmonių ir žemynų švelnus ir išmintingas Antoine‘o de Saint-Exupéry „Mažasis princas“ žavi ir jaudina tiek vaikų, tiek suaugusiųjų, tiek nuolatinių gerbėjų, tiek tų, kurie sutinka Mažąjį princą pirmą kartą, širdis.

Antoine de Saint-Exupéry (1900–1944) – prancūzų rašytojas ir lakūnas. Būdamas dvylikos metų pirmą kartą pakilo į orą lėktuvu – šis įvykis nulėmė jo likimą: jaunuolis tapo profesionaliu lakūnu. Savo karjerą pradėjęs oro pašto lėktuvuose, Antrojo pasaulinio karo metais rašytojas tarnavo karo žvalgybos aviacijoje.

1943 m. A. de Saint-Exupéry sukurtas personažas Mažasis princas visiems laikams tapo taikos ir gerumo simboliu bei vaikų teisių ambasadoriumi.

„Mažasis princas“ – tai kelionė į nesumeluotą ir tyrą pasaulį, kuris vertinamas ne tik akimis, bet ir širdimi.



  • Pavadinimas originalo kalba: Le Petit Prince
  • Autorius: Antuanas de Sent Egziuperi
  • Serija: Mažasis princas
  • Leidėjas: Obuolys
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 128
  • Formatas: 22x28, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094844201
  • Vertėjas: Radvilė Skrinskaitė
  • Iš kokios kalbos versta: prancūzų

Kiti taip pat domėjosi


2009-02-25

knyga skaiteme,kartu su dukra,aptardamos kiekviena minti.nuostabi pasaka ir vaikui ir suaugusiam!!!!!

2008-03-27

GERA KNYGA VERTA PASKAIYTI

Parašykite atsiliepimą apie "Mažasis princas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Klasikinė literatūra paaugliams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Mažasis princas", kurį pristato Antuanas de Sent Egziuperi (Antoine de Saint-Exupery). Siūlome ne tik išsamų "Mažasis princas" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Antuanas de Sent Egziuperi (Antoine de Saint-Exupery). Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Mažasis princas". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Mažasis princas" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Mažasis princas" perkama kartu