0

Receptų knygų kategorija „Pasaulio šalių virtuvė“, ko gero, yra pati universaliausia. Čia įdomių kulinarinių leidinių ras įvairiausio skonio žmonės, kurie galės rinktis, ar šiandien į savo valgiaraštį įtraukti cepelinus, ar jūros gėrybes.

  1. 1
  2. 2

Provanso skoniai | Gintarė Marcel
Turime sandėlyje

Šiuo metu neparduodama

Informuokite, kai prekę turėsite
  1. 1
  2. 2

Italija, Prancūzija, Rytų Azija, Meksika, Lietuva, Graikija, Izraelis, Turkija – tai šalys, kurios turi išskirtinę ir aiškiai išreikštą virtuvę. Norite per patiekalus pažinti pasaulį, tačiau neturite galimybių keliauti ar net lankytis įvairiose kavinėse? Kviečiame internetu įsigyti pasaulio šalių virtuvės receptų knygų, kurios taps puikiu gidu po skonių įvairovę.

Pradėkime nuo Italijos. Apie šio regiono virtuvę rašo autoriai Gian Luca Demarco ir Jamie Oliver. Pastarojo vardas gerai žinomas kulinarinių knygų srityje, o jo leidiniai dažnai patenka į TOP skaitomiausių viršūnę. Populiarūs receptų kūrėjai dalijasi geriausiais savo receptais ir pasakoja apie itališkos virtuvės tradicijas. Patikėkite, vartydami šias knygas sužinosite, kad Italijos virtuvė sudaryta ne tik iš picos bei makaronų.

Kita stotelė – Prancūzija. Rekomenduojame autorių Dangiros Šimašiutės, David Lebovitz ir Gintarės Marcel parengtas knygas. Per nuotaikas ir patiekalų receptus leiskitės į romantika dvelkiančią Prancūziją. Ilgametėmis tradicijomis perpinta kasdienė prancūzų virtuvė kiekvieną sužavės paprastumu, kokybiškais produktais ir nuostabiai gardžiais patiekalais. Autoriai siūlo receptų iš Nicos, Provanso, Tulūzos, Bordo, Bretanės, Normandijos ir kitų regionų.

Norite surengti kiek egzotiškesnį nuotaikingą vakarėlį? Išbandykite Meksikos virtuvę. Būtent apie ją pasakoja autorius José Carlos De León Padilla. Aštrūs patiekalai, spalvingi desertai ir originalūs gėrimai pakels nuotaiką ir sužavės daugelį. Autorius siūlo ir patarimų, kaip meksikietiškus patiekalus pritaikyti lietuvio gomuriui.

O gal likime Lietuvoje? Cepelinai ir vėdarai nėra vieninteliai mūsų tradicinės virtuvės patiekalai. Apie istorinę ir šiuolaikinę Lietuvos virtuvę daug sužinosite iš receptų knygų, kurias parengė Dovilė ir Mantas Bajaliai, Rimvydas Laužikas, Ilona Juciūtė-Čibirkienė, Daiva Dmuchovska ir kiti.

Knygų sudarytojai papasakos, ką valgė Lietuvos didieji kunigaikščiai ir didikai, kuo maitinosi valstiečiai ir pasiūlys įvairių patiekalų pasigaminti patiems.

Galime rekomenduoti ir universalių knygų, kuriose aptariamos įvairios pasaulio šalių virtuvės. Viename leidinyje rasite patiekalų iš skirtingų šalių, tad galėsite išmėginti ir išsirinkti, kas jums arčiausiai širdies.

Receptų knygos gali tapti puikia dovana, tad kviečiame jas pirkti online. Naujų ir nematytų receptų galite įsigyti pigiau, nes tokią galimybę suteikia įvairūs išpardavimai, akcijos bei kiti karšti pasiūlymai, kurių metu lentynas galite papildyti leidiniais, skirtais ir suaugusiems, ir vaikams.