0

Gyvūninio maisto technologija ir inžinerija

  • Nemokamas knygos pristatymas
15,99 €
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Omniva ir LP Express terminalus bei pašto skyrius Lietuvoje
  • Pristatysime: per 12-48 val.*
Turime sandėlyje
Informacija

Gyvūninio maisto technologija ir inžinerija

  • Leidėjas: Alytaus spaustuvė
  • Išleidimo metai: 2019
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • Puslapių skaičius: 376
  • ISBN ar kodas: 9786098171495

15.99 In stock
Į krepšelį
Aprašymas

Aloyzas Gudonis - Kauno technologijos universiteto Maisto mokslo ir technologijos katedros docentas emeritas, technikos mokslų daktaras. Pirmoji mokomoji Aloyzo Gudonio knyga Pieno pramonės įmonių įrengimai išleista 1973 metais, jam dirbant tuomečiame Kalvarijos maisto pramonės technikume.
Daugumą autoriaus studentams skirtų mokomųjų knygų išleido leidyklos „Technologija" (KTU) ir „Utenos Indra". AB „Rokiškio sūris" lėšomis išleisti A. Gudonio vadovėliai Pieno ir pieno produktų technologija (2002), Pieno ir pieno produktų mokslas ir technologija (2006) ir mokomosios knygos Pieno raugų mikroflora (1996), Pieno riebalų produktai (2001), Metodiniai nurodymai pieno produktų gamybos technologijos bakalauro baigiamajam darbui (su G. Stasiulioniene, 2017).

Parašykite atsiliepimą apie prekę!

Būtina įvertinti prekę

Dažniausiai perkama kartu